PREDATOR EDGE, η εξέλιξη ενός θρυλικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού

Το εμβληματικό PREDATOR επανασχεδιάζεται με νέα χαρακτηριστικά, όπως το ZONE SKIN, για να καλύψει τις τεχνικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

PREDATOR EDGE, η εξέλιξη ενός θρυλικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού

Σε μια χρονιά ορόσημο για το ποδόσφαιρο, λόγω και του Women’s EURO 2022, στην καμπάνια θα συμμετέχουν οι κορυφαίες παίκτριες του ποδοσφαίρου, Wendie Renard, Abby Dahlkemper και Toni Duggan.

Στην Ελλάδα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιάννης Μιχαϊλίδης είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που επιλέγουν το PREDATOR EDGE, προβάλλοντας το θαυμασμό και την υποστήριξή τους στο γυναικείο παιχνίδι.

Το θρυλικό ποδοσφαιρικό παπούτσι PREDATOR της adidas επιστρέφει πιο καινοτόμο από ποτέ, έτοιμο να ανταποκριθεί πλήρως στις τεχνικές απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.Το PREDATOR EDGE έρχεται για να κατακτήσει τα γήπεδα και να αποδείξει σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου πως δεν υπάρχουν πια στερεότυπα και ποδοσφαιρικά κλισέ. Ανεξαρτήτως φύλου, γυναίκες και άνδρες, φορώντας το PREDATOR EDGE θα έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να φτάσουν την καλύτερή τους επίδοση στον αγωνιστικό χώρο.

Το PREDATOR EDGE συνδυάζει την ικανοποίηση των απαιτήσεων των σύγχρονων ποδοσφαιριστών, με την καινοτομία και τον ξεχωριστό σχεδιασμό. Το παπούτσι έχει επανασχεδιαστεί και ενσωματώνει για πρώτη φορά την τεχνολογία ZONE SKIN –μια πρωτοποριακή καινοτομία που παρέχει μέγιστη άνεση και εύκολη κίνηση, για πλήρη έλεγχο της μπάλας. Οι στρατηγικά τοποθετημένες λαστιχένιες ζώνες κατά μήκος του κουντεπιέ και των δακτύλων βελτιστοποιούν τον χειρισμό της μπάλας. Το πρόσφατα αναπτυγμένο FACET FRAME στη σόλα του παπουτσιού προσφέρει σταθερότητα και δυναμική πρόσφυση, για άνετη κίνηση μέσα στο γήπεδο. Επίσης, χάρη στο FACET FRAME, το βάρος μεταφέρεται στο μπροστινό μέρος τους παπουτσιού, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεταφορά ισχύος κατά το χτύπημα της μπάλας.

PREDATOR EDGE, η εξέλιξη ενός θρυλικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού

Έτσι, με το PREDATOR EDGE οι παίκτες αποκτούν ένα ισχυρό πλεονέκτημα που τους επιτρέπει να κορυφώσουν την απόδοσή τους στον αγώνα. Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά περιλαμβάνει το UEFA Women’s EURO 2022, οπότε τα πρόσωπα της καμπάνιας για το PREDATOR EDGE είναι γυναίκες και συγκεκριμένα κορυφαίες παίκτριες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlkemper και Toni Duggan. Παράλληλα, το λανσάρισμα του PREDATOR EDGE, θα το στηρίξουν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου όπως οι David Beckham, Paul Pogba, Zinedine Zidane και Gianluigi Donnarumma, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το θαυμασμό τους στο γυναικείο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Γιάννης Μιχαϊλίδης είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που επιλέγουν το PREDATOR EDGE.

Το adidas PREDATOR EDGE είναι διαθέσιμο στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK