"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΩΝΙΑ στη Μαδρίτη

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΩΝΙΑ στη Μαδρίτη

Μετρημένες, πλην όμως... εξαιρετικές είναι οι επιλογές που υπάρχουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας. Σε αυτό, δεσπόζει η διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου της Super League, η οποία φέτος αποδεικνύεται αρκούντως συναρπαστική.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με χαρακτηριστική άνεση (3-1) από την έδρα της Ξάνθης, στο ντεμπούτο του Βίτορ Περέιρα, εκμεταλλεύτηκε τη βαριά ήττα (3-0) του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα και πέρασε στην κορυφή, στην οποία θα παραμείνει ό,τι και να γίνει, δεδομένου ότι θα πάρει άνευ αγώνος το ματς απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή και όπως δήλωσε και ο προπονητής τους, Άγγελος Αναστασιάδης, οφείλουν να βρουν τη "χαμένη σπίθα" για να διεκδικήσουν τον τίτλο, κάτι που έδειξαν ότι μπορούν, με την παρουσία τους στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος. Τις εξελίξεις στην κορυφή παρακολουθεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος απέχει έξι βαθμούς από τους "ερυθρόλευκους" και είναι το ακλόνητο φαβορί, υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" πιστεύουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, με τα χαμόγελα να είναι πλατιά, μετά το 5-0 επί του Εργοτέλη, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε πριν καν εκπνεύσει το 1ο ημίχρονο.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι στην έδρα του δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό (πήρε ισοπαλίες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και τώρα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Αρκάδες είναι το φαβορί, αν και οι Ηπειρώτες αποδεικνύουν ότι αν η απόδοσή τους κυμανθεί σε λίγο καλύτερα επίπεδα σε σύγκριση με τον 1ο γύρο, θα μπουν στο κόλπο για μία θέση στα πλέι οφ. Την ευκαιρία να επανέλθει στις υψηλές πτήσεις, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ, έχει ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ που με τη σειρά του πήρε σπουδαία νίκη επί της Κέρκυρας (3-2), με ανατροπή στην ανατροπή! Στην ουρά της βαθμολογίας, το πιο σπουδαίο ματς είναι αυτό ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, ενώ ο Πανθρακικός "καίγεται" για βαθμούς και υποδέχεται τη σχετικά πιο άνετη Κέρκυρα. Οι αναμετρήσεις Ξάνθη-Βέροια και Πλατανιάς-Ατρόμητος συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, την τιμητική τους έχουν οι διοργανώσεις με νοκ άουτ αναμετρήσεις. Στο Κύπελλο Αγγλίας, διεξάγονται επτά επαναληπτικοί με έπαθλο την πρόκριση στον 4ο γύρο. Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Έβερτον και η Τότεναμ την Μπέρνλι, με τις τέσσερις ομάδες να αγωνίζονται στην Premier League.

Στα προημιτελικά βρίσκεται το Λιγκ Καπ Γαλλίας και το μεγάλο ζευγάρι είναι το Σεντ Ετιέν-Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνους να προέρχονται από βαριά ήττα (4-2) με θύτη την Μπαστιά. Για τους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Ατλέτικο, στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, και οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, μετά τη νίκη τους (2-0) στο ματς του "Βιθέντε Καλντερόν".

Κύπελλο έχουμε και στην Ιταλία, όπου διεξάγεται ο 4ος γύρος. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους υποδέχεται τη Βερόνα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΩΝΙΑ στη Μαδρίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK