"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Άγρια ΟΜΟΡΦΙΑ

Τελικός στην Πριμέρα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 16 Μαΐου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Άγρια ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέτοιο φινάλε, δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει ούτε ο πιο ευφάνταστος νους. Αναφερόμαστε, βέβαια, στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης... τρελάθηκαν στις... γκέλες τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρεάλ βγήκε εκτός από το κυνήγι της πρώτης θέσης κι έμειναν οι άλλες δύο να διεκδικούν τον τίτλο, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στο "Καμπ Νόου" την Ατλέτικο, για την τελευταία αγωνιστική! Κοινώς, η Ατλέτικο, η οποία θα παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, το επόμενο Σάββατο, καλείται να δώσει έναν... εγχώριο τελικό, πριν από αυτόν στη Λισσαβώνα.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι έφτασε κοντά στην πηγή σε δύο περιπτώσεις, αλλά δύσκολα θα πιει νερό, αν και οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν... βαρεθεί φέτος να διαψεύδουν τους πάντες και με ρόστερ 15-16 παικτών να εντυπωσιάζουν. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, βάσει αποδόσεων, αλλά χρειάζεται μόνο νίκη, ενώ οι πρωτευουσιάνοι σηκώνουν την κούπα και με ισοπαλία. Να σημειωθεί ότι φέτος έχουν παίξει μεταξύ τους πέντε φορές και η Ατλέτικο δεν έχει χάσει (τέσσερις ισοπαλίες, ενώ νίκησε με 1-0, στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ).

Εξάλλου, στην Αγγλία, πέφτει η αυλαία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού. Οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου, Αρσεναλ και Χαλ, έχουν... βίους αντίθετους, καθώς οι "κανονιέρηδες" έχουν παίξει σε 17 τελικούς και έχουν κατακτήσει 10 φορές το τρόπαιο, ενώ οι "τίγρεις" βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτό το σημείο. Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο από το 2005 και υπάρχει ένας λόγος παραπάνω για να το διεκδικήσει με... μανία, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι σε περίπτωση που το πάρει θα φτάσει τις 11 επιτυχίες και θα ισοφαρίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, η πρωτιά των πλέι οφ κρίθηκε την Τετάρτη, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται την ήττα (0-1) του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και με το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο, εξασφάλισε την πρωτιά και το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "πράσινοι" πηγαίνουν... άνετοι στην άδεια Τούμπα, με τον "δικέφαλο" να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς θέλει τη νίκη για να πάρει το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη και να την πάρει, όμως, δεν εξασφαλίζει τη 2η θέση, καθώς ο Αστέρας κρατάει την τύχη στα χέρια του. Υπερτερεί των Θεσσαλονικέων στην ισοβαθμία και αν περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι, θα αφήσει πίσω του τον ΠΑΟΚ.

Φινάλε και στη Γαλλία, όπου το πιο σημαντικό διακύβευμα είναι η 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιλ έχει προβάδισμα έναντι της Σεντ Ετιέν, ενώ στην ουρά διεξάγεται "τελικός", με τη Σοσό να υποδέχεται την Εβιάν. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν στην κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι αρκούνται στην ισοπαλία, ενώ οι Βαλενσιέν και Αζαξιό έχουν ήδη αποχαιρετήσει τα "σαλόνια".

Τελευταία αγωνιστική και στην Α' Ιταλίας, με το τελευταίο εισιτήριο του Γιουρόπα να είναι η μοναδική εκκρεμότητα (το διεκδικούν οι Τορίνο, Πάρμα, Μίλαν, Βερόνα).

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Άγρια ΟΜΟΡΦΙΑ

Διαβάστε και τις στήλες:

- "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

- "ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

- "ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

- "Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

- "EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

- "ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με δηλώσεις Γκρεγκ Μπρούστερ

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK