ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Ανεβάζουν ΡΥΘΜΟ...

Συνεχίζεται η μάχη στο Στοίχημα και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Στο τεύχος της Τρίτης 3 Ιουνίου στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε πληροφορίες - ρεπορτάζ για όλες τις εθνικές ομάδες που συνεχίζουν τα τεστ ενόψει Μουντιάλ, τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αντιμετωπίζει την Νιγηρία. Φουλ δράση έχουμε στη Β' Βραζιλίας, από την Ευρώπη θα μας απασχολήσει το Κύπελλο Νορβηγίας, ενώ στο μπάσκετ δεσπόζει ο 5ος (και τελευταίος) τελικός του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την Basket League.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Ανεβάζουν ΡΥΘΜΟ...

Η φιλική δράση συνεχίζεται με πάνω από 15 αναμετρήσεις κορυφαίου επιπέδου ανά την υφήλιο και ουσιαστικά μιλάμε για τις γενικές πρόβες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη, 12 Ιουνίου.

Η εθνική Ελλάδος έπαιξε στη Λισαβόνα το βράδυ του Σαββάτου και πήρε το 0-0 απέναντι στην Πορτογαλία, δίχως να μοχθήσει ιδιαίτερα. Αν κάποιος ψάχνει ποδοσφαιρικό θέαμα, σίγουρα, οι αγώνες της "γαλανόλευκης" δεν θα πρέπει να συγκαταλέγονται στο... μενού του. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έδειξε για ακόμη μία φορά ότι ο... Θεός της είναι το αποτέλεσμα, μία τακτική που τη φέρνει εδώ και σχεδόν μία δεκαετία στα πέριξ της πρώτης δεκάδας στην Παγκόσμια κατάταξη της FIFA.

Έτσι και στην Πορτογαλία, ο στόχος ήταν να μην απειληθεί η ομάδα, κάτι που σε μεγάλο βαθμό επιτεύχθηκε. Σίγουρα, τα μηνύματα δεν είναι μόνο ευχάριστα, καθώς στο δημιουργικό κομμάτι πήραμε χαμηλό βαθμό για ακόμη μία φορά και ιδιαίτερα η λειτουργία της μεσαίας γραμμής όταν η μπάλα βρίσκεται σε ελληνικά πόδια είναι ένα θέμα που χρήζει αισθητής βελτίωσης και θα πρέπει να απασχολήσει το τεχνικό τιμ. Όπως, όμως, είπε και ο Φάνης Γκέκας, η εμπειρία και το οικογενειακό κλίμα είναι τα μεγάλα ατού της Εθνικής και μέσω αυτών θα προσπαθήσει να περάσει στην επόμενη φάση, στους "16", κάτι που βέβαια θα πρόκειται για πρωτόγνωρη, άρα και τεράστια επιτυχία. Επόμενη δοκιμασία για την εθνική Ελλάδος και προτελευταία πριν από την έναρξη του Μουντιάλ είναι το φιλικό με τη Νιγηρία, το οποίο διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και δη στη Φιλαδέλφεια. Οι "σούπερ αετοί" κουβαλούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας της αφρικανικής ηπείρου (2013) και κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι, ενώ ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του Στέφεν Κεσί αποτελεί μία πρώτης τάξεως... προσομοίωση για το τι θα αντιμετωπίσουν οι διεθνείς μας στη Βραζιλία, απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Οι Νιγηριανοί δεν διαθέτουν Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αναμένεται να εξαχθούν χρήσιμα αγωνιστικά συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, οι περισσότεροι ομοσπονδιακοί ομάδων του κορυφαίου επιπέδου αποφεύγουν τις δυνατές κόντρες τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Τα Ουρουγουάη-Σλοβενία και Ισημερινός-Αγγλία, πάντως, αναμένονται ανταγωνιστικά.

Στέψη στο ΟΑΚΑ

Η σεζόν όσον αφορά στο ελληνικό μπάσκετ φτάνει στο τέλος της, με τη διεξαγωγή του 5ου και τελευταίου τελικού του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με "σπάσιμο" στο "σπάσιμο" του Ολυμπιακού, μετέφερε τη σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ και πλέον είναι δεδομένο ότι θα έχουμε στέψη στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν ότι διαθέτουν περισσότερες λύσεις, αλλά αυτό δεν οδηγεί απαραίτητα στην επιτυχία, δεδομένου ότι οι "πράσινοι" αντέδρασαν υποδειγματικά όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, με τον αντίπαλό τους που καλείται να το πράξει τώρα. Το σίγουρο είναι ότι η ποιοτική στάθμη των δύο "θηρίων" δεν είναι ανάλογη με αυτή των προ διετίας ρόστερ, αλλά οι συγκινήσεις είναι δυνατές.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΑΥΡΟ", με τον Σταύρο Κολίλα

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΚΟΨΕ… ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Ανεβάζουν ΡΥΘΜΟ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK