ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Αντίστροφη μέτρηση...

Συνεχίζεται η... μάχη στο Στοίχημα και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του "μετώπου". Στο τεύχος της Παρασκευής 5 Ιουνίου στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε πληροφορίες - ρεπορτάζ για όλες τις εθνικές ομάδες που συνεχίζουν τα τεστ ενόψει Μουντιάλ, αλλά και φουλ... ενημέρωση για την υπόλοιπη αγωνιστική δράση στη Β' Ισπανίας (τελευταία αγωνιστική), στις ΗΠΑ (MLS) και στα σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Αντίστροφη μέτρηση...

Γλύκος στην εστία, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Μόρας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Καραγκούνης στη μεσαία γραμμή, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης στα άκρα και Γκέκας στην κορυφή της επίθεσης. Οι παραπάνω έντεκα διεθνείς επιλέχθηκαν στο αρχικό σχήμα της εθνικής Ελλάδας, για το φιλικό με τη Νιγηρία επί αμερικανικού εδάφους. Μερικούς μήνες πριν, το πολύ δύο παίκτες θα λογίζονταν βασικοί εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας: Ο Μανωλάς και ο Γκέκας, με την προϋπόθεση για τον τελευταίο ότι ο Μήτρογλου δεν ήταν στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητας, καθώς είχε περάσει ένα δύσκολο διάστημα λόγω τραυματισμού τον περασμένο χειμώνα.

Θεωρητικά, το συγκεκριμένο αρχικό σχήμα, αποτελούνταν από εναλλακτικές επιλογές, αλλά η απόδοση κυμάνθηκε σε άκρως ικανοποιητικά επίπεδα και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος. Μία χώρα που παράγει ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου με δυσκολία, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά βάσει πληθυσμιακής δυναμικής, θα παίξει... σάμπα έχοντας 23 αξιόμαχες επιλογές και χωρίς να λείπει η συζήτηση για κάποιους από τους παίκτες που κόπηκαν!

Βέβαια, η γκρίνια και η "αφ' υψηλού κριτική" δεν θα λείπει ποτέ πριν και μετά τα ματς της "γαλανόλευκης", ωστόσο το βασικό στοιχείο για μία αξιοπρεπή παρουσία είναι οι διεθνείς μας να μπορούν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύουν ότι συμβαίνει. Το αν αυτό θα είναι αρκετό για να φέρει την πολυπόθητη πρόκριση στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Όσον αφορά στο κουπόνι μας, το... μενού παραμένει περιορισμένο, κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που έπεται το κορυφαίο... ραντεβού του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Σουηδοί, Νορβηγοί και Φινλανδοί δίνουν τις δικές τους μάχες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Β' Ισπανίας, για την οποία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και το ενδιαφέρον δεν λείπει.

Στη Β' Ιταλίας έχουμε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, καθώς βρισκόμαστε στη διαδικασία των πλέι οφ. Κοινώς, μία εκ των Λατίνα, Τσεζένα, Μπάρι ή Μόντενα θα ακολουθήσει τις Παλέρμο και Έμπολι στην πρώτη κατηγορία, ενώ στην τρίτη, στην οποία έπεσαν οι Πάντοβα, Ρετζίνα, Γιούβε Στάμπια, θα υποβιβαστεί η Νοβάρα ή η Βαρέζε.

Γεμάτη αγωνιστική έχουμε στο καθ' όλα εμπορικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ αναμετρήσεις για τους "32" του Κυπέλλου έχουμε στην Ιρλανδία.

Πολύς κόσμος θα ασχοληθεί πιθανότατα με τα διεθνή φιλικά που διεξάγονται το τρέχον τετραήμερο και το οποίο αποτελεί τη... γενική πρόβα για τους περισσότερους από τους 32 φιναλίστ του Μουντιάλ. Η Εθνική μας παίζει με τη Βολιβία, ενώ με μία πιο προσεχτική ματιά, οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν κατά κύριο λόγο προσομοίωση αγώνων που θα δώσουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα στη φάση των ομίλων. Γι' αυτό τον λόγο, καλό θα είναι να προσέξουμε ιδιαίτερα τις αγωνιστικές συμπεριφορές και τα αποτελέσματα, καθώς δεν αποκλείεται να αποτελέσουν χρήσιμο "οδηγό" ενόψει της... πραγματικής μάχης που αρχίζει την επόμενη Πέμπτη (Βραζιλία-Κροατία στην πρεμιέρα).

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΑΥΡΟ", με τον Σταύρο Κολίλα

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΚΟΨΕ… ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Αντίστροφη μέτρηση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK