"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": ΑΠΟΒΑΣΗ

Επιστρέφει η Bundesliga! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", οι οποίες κυκλοφορούν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": ΑΠΟΒΑΣΗ

H πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος είχε πέσει σε "χειμερία νάρκη" για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά οι ομάδες της Bundesliga προετοιμάστηκαν σε θερμά κλίματα και επανέρχονται δριμύτερες για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ανάλογα με τον στόχο που έχει η κάθε μία. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που συγκεντρώνει πολλές προτιμήσεις στις τάξεις των παικτών του "Πάμε Στοίχημα" και στο σχετικό δισέλιδο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα όσα μεσολάβησαν στο διάστημα της διακοπής.

Η Μπάγερν δείχνει στον ανταγωνισμό ότι δεν παίζεται, διαθέτει εντυπωσιακά ποιοτικό σύνολο και αναμένεται να κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε, αλλά προς το παρόν την περιμένει μία δύσκολη αποστολή, στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Οι "λύκοι" βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και φλερτάρουν έντονα με την έξοδο στο Champions League, στην έδρα τους είναι κάτι παραπάνω από υπολογίσιμοι (7-2-0, 18-6 γκολ) και όλα συντείνουν στο ότι οι Βαυαροί του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχουν εύκολο έργο.

Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει και στην ουρά της βαθμολογίας, καθώς η Ντόρτμουντ έκλεισε τον 1ο γύρο στον πάτο της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ! Ο τεχνικός των φιναλίστ του Champions League του 2013 Γίργκεν Κλοπ τόνισε ότι μοναδικός στόχος είναι η σωτηρία, θέλοντας να προκαλέσει την αφύπνιση των παικτών του. Το σίγουρο είναι ότι η πρώτη αποστολή του 2015 μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Σπουδαίο ματς θα γίνει και στην Premier League. Η Τσέλσι βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά για να πάρει τον τίτλο και να γίνει ο "βασιλιάς της ζούγκλας", θα πρέπει να σκοτώσει το λιοντάρι. Όπου λιοντάρι, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, γνωρίζοντας ότι η ήττα... απαγορεύεται.

Στη Super League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθεια προς την κατάκτηση του τίτλου, με τους Πειραιώτες, μετά το ξεμούδιασμα στο Κύπελλο (8-0 τον Τύρναβο), να ταξιδεύουν στην Ημαθία για να αντιμετωπίσουν τη Βέροια. Η "βασίλισσα του Βορρά" έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία εφέτος και μένει να αποδειχθεί αν μπορεί να κοντράρει τους πρωταθλητές του Βίτορ Περέιρα. Ο ΠΑΟΚ μένει στο σπίτι του, αλλά υποδέχεται τον Παναιτωλικό, μία ομάδα που έχει δείξει την ποιότητά της και προβάλλει απαιτήσεις για είσοδο στα πλέι οφ. Κοινώς, οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη δεν αναμένεται να έχουν το πιο δύσκολο απόγευμα στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην κορυφή και τουλάχιστον παίρνει δύναμη από το γεγονός ότι έχει μετατρέψει σε κάστρο τη Λεωφόρο. Τώρα υποδέχεται τον Πλατανιά, μία ομάδα που τον δυσκολεύει, αν και ουδείς αρνείται ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι το ακλόνητο φαβορί. Στα της ουράς, η αναμέτρηση Πανιώνιος-Πανθρακικός συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα όσον αφορά στους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερo": ΑΠΟΒΑΣΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK