"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Αρχίζει το ματς!

Έφτασε η ώρα, το Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει σέντρα και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" δίνουν το "παρών" στα γήπεδα της Βραζιλίας με την ακτινογραφία των ρόστερ των 32 ομάδων, τους διαιτητές και το (τηλεοπτικό) πρόγραμμα της διοργάνωσης.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Αρχίζει το ματς!

Στο τεύχος της ερχόμενης Παρασκευής (13 Ιουνίου) στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε αναλύσεις για όλα τα εθνικά συγκροτήματα, πλούσια στατιστικά στοιχεία για τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ και οδηγό-έκπληξη για τα 12 γήπεδα της χώρας του "καφέ".

Η τελική φάση του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει και οι ποδοσφαιρόφιλοι όλου του κόσμου… ενώνονται, για να παρακολουθήσουν την υπέρτατη γιορτή του "βασιλιά των σπορ". Το εναρκτήριο λάκτισμα θα λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης (23:00), στην "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο, όπου η Βραζιλία του Λουίζ Φελίπε Σκολάρι υποδέχεται την Κροατία του Νίκο Κόβατς.

Η οικοδέσποινα σέρνει τον χορό και οι παίκτες του "Πάμε Στοίχημα" βρίσκονται σε θέση μάχης, αν και θα πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι οι μεγάλες διοργανώσεις είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να χαθούν χρήματα, εφόσον οι όποιες επιλογές γίνονται με γνώμονα το συναίσθημα και τις συμπάθειες. Οι περισσότεροι από τους διεθνείς των 32 ομάδων προέρχονται από μία κοπιαστική σεζόν και ήδη, οι απουσίες είναι πολλές και ηχηρές.

Το κυρίως πιάτο σερβίρεται από την Παρασκευή και μετά και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" σας έχουν ετοιμάσει ένα περιεκτικό αφιέρωμα, με όλα θα θέλατε να ξέρετε για τους 32 "μνηστήρες" του βαρύτιμου τροπαίου. Παράλληλα, η δισέλιδη ανάλυση των αγώνων περιλαμβάνει στατιστικά (και όχι μόνο) στοιχεία για κάθε γούστο, καθώς σε τέτοιους αγώνες, η επιλογή σημείου περνάει πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα και σε αρκετές περιπτώσεις υπερισχύει η έμπνευση της στιγμής (σκορ, σκόρερ, αποτελέσματα ημιχρόνου, ανατροπές κτλ.).

Η εθνική Ελλάδος κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο (19:00), οπότε και αντιμετωπίζει την Κολομβία στο Μπέλο Οριζόντε. Τα φιλικά προετοιμασίας προσέθεσαν πολλούς, κυρίως ευχάριστους, προβληματισμούς στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πλέον γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι μπορεί να υπολογίζει στους περισσότερους από τους 23 παίκτες που πήρε μαζί του στη Βραζιλία. Αν υιοθετήσουμε το γνωμικό ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους "καφετέρος", οι οποίοι δεν έχουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο στο ρόστερ τους, θα ενεργοποιήσει την προοπτική της πρόκρισης κι ενώ ακολουθούν τα ματς με την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Τα φαβορί της διοργάνωσης είναι συγκεκριμένα (Βραζιλία, Αργεντινή, Ισπανία, Γερμανία), ενώ το παρελθόν προστάζει ώστε οι Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ουρουγουάη να έχουν αυξημένες απαιτήσεις. Από την "εξωτερική" θέλουν να βγουν ομάδες όπως η Κολομβία, το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Πορτογαλία προκειμένου να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, τέσσερα χρόνια μετά τη στέψη της Ισπανίας.

Το άλλο ποδόσφαιρο

Πέραν όμως του λαμπερού, τουλάχιστον ως προς τη… βιτρίνα, τουρνουά που διεξάγεται στη Βραζιλία και θα μας κρατήσει συντροφιά για 32 μέρες, υπάρχει δράση και στον ευρωπαϊκό βορρά, καθώς στο κουπόνι υπάρχουν αναμετρήσεις που αφορούν στις δύο κατηγορίες της Νορβηγίας, τη Φινλανδία και τη «μικρή» Σουηδία. Η λίγκα των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζει ακάθεκτη, ενώ αναμετρήσεις πλέι οφ με τεράστιο ενδιαφέρον και πιθανότατα ανάλογο άγχος διεξάγονται στη 2η κατηγορία της Ιταλίας και της Ισπανίας. Το διακύβευμα (άνοδος) είναι τεράστιο και οι οκτώ "μονομάχοι" είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα…

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΑΥΡΟ", με τον Σταύρο Κολίλα

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ', με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΚΟΨΕ… ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Αρχίζει το ματς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK