"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Επιστροφή στη δράση στη Super League Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Το τριήμερο που μας πέρασε ήταν αφιερωμένο στην πέμπτη και προτελευταία αγωνιστική του Champions League και του Europa League, ενώ σειρά παίρνουν τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη.

Η Super League δεν συγκαταλέγεται σε αυτά, βάσει δυναμικής, αλλά είναι το δικό μας πρωτάθλημα, με τα... στραβά και τα... ανάποδά του, και νιώθουμε ότι το τεύχος που κρατάτε είναι... πλήρες, από τη στιγμή που οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση έπειτα από παρατεταμένο διάλειμμα τριών εβδομάδων.

Το ντέρμπι απουσιάζει, αν και το ενδιαφέρον στην κορυφή είναι αμείωτο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανθρακικό και ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ενώ θα έχει προηγηθεί ο αγώνας στη Λευκορωσία για τη Europa League (Ντιναμό Μινσκ). Ξεκάθαρο φαβορί είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται από την Κέρκυρα, ενώ η Καλλονή φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να μείνει εκεί, υποδεχόμενη τον Πλατανιά. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ εντός έδρας, όπου έχει παραχωρήσει μόλις μία ισοπαλία. "Μάχη" πεντάδας έχουμε στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη θεαματική και αποτελεσματική Βέροια.

Στην Premier League, η Τσέλσι πορεύεται ακάθεκτη, καθώς έχει παραχωρήσει μόλις δύο ισοπαλίες στις πρώτες 12 αγωνιστικές. Βρίσκεται σταθερά στην κορυφή, έξι βαθμούς μακριά από την Σαουθάμπτον, αλλά οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν δύσκολη αποστολή στον αγγλικό βορρά, απέναντι στην, εσχάτως υπολογίσιμη, Σάντερλαντ. Οι "Άγιοι" θέλουν να μείνουν στην πρώτη δυάδα, αλλά το έργο τους είναι περίπλοκο, αφού υποδέχονται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προ ημερών νίκησε την Μπάγερν Μονάχου και αναπτέρωσε τις ελπίδες πρόκρισης στους "16" του Champions League. Η Τότεναμ υποδέχεται την Έβερτον, η Λίβερπουλ τη Στόουκ, ενώ η Γιουνάιτεντ περιμένει τη Χαλ στο "Ολντ Τράφορντ", έχοντας πετύχει την 1η νίκη εκτός (2-1 με Άρσεναλ).

Σπουδαίο ντέρμπι έχουμε στην Serie A, έστω και αν η διαφορά δυναμικής μεταξύ των δύο "μονομάχων" είναι δεδομένη. Το σίγουρο είναι ότι ένα ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο επιφυλάσσει πάντα συγκινήσεις και μένει να δούμε αν η "γκρανάτα" μπορεί να ορθώσει ανάστημα ώστε να αμφισβητήσει τη Γηραιά Κυρία. Η δεύτερη Ρόμα θέλει να επωφεληθεί ενδεχόμενη απώλεια των πρωτοπόρων, αλλά υποδέχεται την Ίντερ και δεν έχει μπροστά της την πιο εύκολη αποστολή του κόσμου.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK