"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Γκρεμίστε τα... ΤΕΙΧΗ

Ο τελικός των τελικών στο Βερολίνο! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 5 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τον τελικό του Champions League μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Γκρεμίστε τα... ΤΕΙΧΗ

Στην Ευρώπη, συνηθίζουμε να λέμε ότι η σεζόν ρίχνει την αυλαία της με τον τελικό του Champions League και πιθανότατα δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Οι προβολείς στρέφονται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, με τη Γηραιά Κυρία να ψάχνει το 3ο βαρύτιμο τρόπαιο της ιστορίας της και το καμάρι της Καταλονίας το 5ο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι προγνωστικά δεν χωρούν σε ένα τέτοιου είδους ματς, αλλά -βάσει αποδόσεων- οι "μπλαουγκράνα" είναι το φαβορί. Άλλωστε, πως να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που στο ρόστερ τους διαθέτουν τη μαγική τριάδα των Μέσι, Νέιμαρ και Σουάρες. Οι τρεις τους, σημείωσαν 120 (!) γκολ σε πρωτάθλημα Champions League και Κύπελλο, αποδεικνύοντας ότι ουδείς μπορεί να τους σταματήσει.

Βέβαια, στη Γιουβέντους έχουν αντίθετη άποψη και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι να γίνουν η μοναδική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας διοργάνωσης που χάνει έξι τελικούς. Να σημειώσουμε ότι όποια ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο θα κάνει το περιβόητο τρεμπλ, καθώς κυριάρχησαν στις εγχώριες διοργανώσεις, βάζοντας στην τροπαιοθήκη τους τόσο το λάφυρο του πρωταθλητή, όσο και αυτό του Κυπελλούχου. Τα υπόλοιπα, επί της οθόνης.

Το κουπόνι περιλαμβάνει περίπου τριακόσια ματς και οι στοιχηματικές ευκαιρίες δεν λείπουν, αρκεί να υπάρξει σωστή ανάλυση και η ανάλογη δόση τύχης. Στην τελική ευθεία των ομίλων βρίσκεται το Παγκόσμιο Κύπελλο για ομάδες κάτω των 20 ετών, ενώ αρκετά εθνικά συγκροτήματα δίνουν φιλικές αναμετρήσεις ανά την Υφήλιο (ακολουθούν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016 στην ευρωπαϊκή ζώνη).

Όσοι είναι λάτρεις των πρωταθλημάτων, έχουν την επιλογή των χωρών της σκανδιναβικής χερσονήσου και της Φινλανδίας, αν και η μερίδα του λέοντος αναμένεται να τραβήξει το πλούσιο μενού σε Βραζιλία και Αργεντινή, καθώς υπάρχει δράση στις πρώτες δύο κατηγορίες των δύο χωρών.

Φουλ δράση έχουμε και στις χώρες της Βαλτικής, ενώ το κουπόνι συμπληρώνουν οι ασιατικές λίγκες (δύο κατηγορίες σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα), καθώς και τα περιφερειακά πρωταθλήματα της Αυστραλίας.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Γκρεμίστε τα... ΤΕΙΧΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK