"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ιτε παίδες Ελλήνων

Ζώντας στην υπέρβαση! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 27 Iουνίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του Μουντιάλ με τους προβολείς να στρέφονται στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ιτε παίδες Ελλήνων

Όσοι κρατάτε στα χέρια σας το τεύχος της περασμένης Τρίτης, μπορείτε στο Editorial να διαβάσετε χαρακτηριστικά: "Σε περίπτωση που το βράδυ της Τρίτης βρει το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη φάση των "16", θα μιλάμε για ακόμη μία υπέρβαση, ενώ δεν αποκλείεται η όρεξη να ανοίξει ακόμη περισσότερο, καθώς ο πιο πιθανός αντίπαλος είναι η Κόστα Ρίκα!"

Αποδείχθηκε ότι δεν είναι κακό να ονειρεύεται κάποιος, αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Σε αυτόν τον τομέα, οι Έλληνες διεθνείς πήραν άριστα, καθώς όχι μόνο νίκησαν την Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1 χάρη στο πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο 93', αλλά τσέκαραν και την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες της υφηλίου.

Υπό νορμάλ συνθήκες, η αποστολή των διεθνών του Φερνάντο Σάντος, ως προς το βασικό στόχο, ολοκληρώθηκε και με το παραπάνω, αλλά από τη στιγμή που αντίπαλος είναι μία πολύ καλή, πλην όμως άπειρη ομάδα, η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά. Η Κόστα Ρίκα δεν... τρομάζει, αν και από την άλλη, από τη στιγμή που τερμάτισε πάνω από Ουρουγουάη, Ιταλία και Αγγλία, κάθε άλλο παρά για αμελητέα ποσότητα πρόκειται. Το σίγουρο είναι ότι η σκέψη και μόνο ότι η Εθνική έχει τη δυνατότητα στις αρχές του Ιουλίου να παίξει σε προημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκαλεί μία πολύ γλυκιά... μέθη και σίγουρα αποτελεί κορυφαίο στόχο καριέρας για όλους τους ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνει το ρόστερ. Από τον 20χρονο Στέφανο Καπίνο, μέχρι τον 37χρονο Γιώργο Καραγκούνη.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως, δεν είναι μόνο Ελλάδα. Η φάση των νοκ άουτ αγώνων αρχίζει και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Δεδομένου ότι στους ομίλους είχαμε ουκ ολίγες συγκινήσεις, περιμένουμε ακόμη περισσότερες σπουδαίες στιγμές τώρα που το λάθος δεν συγχωρείται, η μπάλα βαραίνει επικίνδυνα και αναδεικνύονται φιγούρες (χαρισματικές και τραγικές) που μένουν στην ιστορία, για τον σωστό ή το λάθος λόγο. Η οικοδέσποινα Βραζιλία θα τεθεί αντιμέτωπη της Χιλής, η οποία "πέταξε έξω" την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία και απέδειξε ότι μπορεί να δείξει τα δόντια της απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, με σήμα κατατεθέν το ακατάπαυστο τρέξιμο. Βέβαια, η "σελεσάο" παραμένει το φαβορί, αλλά καλείται να το επιβεβαιώσει και εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Νεϊμάρ έχει αποδεχθεί τον ρόλο του ηγέτη, αλλά θέλει και βοήθεια από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς, κάτι που ως τώρα δεν έχουμε δει να συμβαίνει. "Μονομαχία" με αμιγώς... λάτιν χρώμα είναι και αυτή ανάμεσα σε Κολομβία και Ουρουγουάη, ενώ ισορροπημένο και άκρως ενδιαφέρον φαντάζει το ματς ανάμεσα σε Ολλανδία και Μεξικό.

Αμφότερες εντυπωσίασαν στα πρώτα τρία ματς και οι προσδοκίες τους δεν σταματούν στους "16". Εξάλλου, η Γαλλία έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στα πρώτα ματς του ομίλου, έχοντας ως αυτού τις ποιοτικές μονάδες και το ακατάπαυστο τρέξιμο. Η Νιγηρία προβάλλει ως χαμηλό εμπόδιο στους "16", αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε πριν βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα. Άλλωστε, είπαμε: Στα νοκ άουτ ματς, τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ", με τον Δημήτρη Μελέκα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ιτε παίδες Ελλήνων

News 24/7

24MEDIA NETWORK