"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μάχες ΣΩΜΑ με ΣΩΜΑ

Τα φώτα στο Κύπελλο! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μάχες ΣΩΜΑ με ΣΩΜΑ

Οι κινήσεις που αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα του "Πάμε Στοίχημα", συνεχίζονται. Αυτή τη φορά δεν έχουμε την είσοδο κάποιου νέου πρωταθλήματος στο κουπόνι, αυτό που αλλάζει είναι η στήλη, η οποία από σήμερα διαμορφώνεται στα 25 λεπτά (αντί για 30). "Με την αλλαγή της τιμής της στήλης, οι παίκτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν με μεγαλύτερη ευκολία σε ακέραια ποσά (€1, €2, €5 κλπ), καθώς επίσης και να υπολογίζουν εύκολα και γρήγορα το ποσό που θα κερδίζουν", όπως αναφέρει η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Όσον αφορά στα δρώμενα, το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται στα ημιτελικά και ο Ολυμπιακός είναι αυτός με το, θεωρητικά, ευκολότερο έργο, καθώς αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης. Αμφίρροπο αναμένεται το άλλο ζευγάρι, με τον Ηρακλή να αντιμετωπίζει την Ξάνθη (διπλά ματς).

Στα ημιτελικά βρίσκεται και το Κύπελλο Ιταλίας και το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη διεξάγονται οι επαναληπτικοί. Η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους στο Τορίνο και τώρα έχει τον πρώτο λόγο στην Τοσκάνη, ενώ η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο των επτά σερί νικών στο πρωτάθλημα, με το 1-1 της Ρώμης να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Μία φάση πιο πίσω, στα προημιτελικά, βρίσκεται το Κύπελλο Γερμανίας (νοκ άουτ αναμετρήσεις). Οι Βόλφσμπουργκ, Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ και Μπάγερν είναι τα φαβορί απέναντι σε Φράιμπουργκ, Χόφενχαϊμ, Αρμίνια Μπίλεφελντ και Λεβερκούζεν αντίστοιχα, με τους Βαυαρούς του Πεπ Γκουαρντιόλα πάντως να έχουν τον πιο δύσκολο αντίπαλο, τουλάχιστον βάσει των όσων έχουμε δει στο πρωτάθλημα.

Την τελευταία ευκαιρία για την κατάκτηση τροπαίου έχει η Λίβερπουλ, η οποία φιλοξενείται από την Μπλάκμπερν στον προημιτελικό του Κυπέλλου. Η Αστον Βίλα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό του "Γουέμπλεϊ", για το οποίο έχουν κλείσει θέση οι Αρσεναλ και Ρέντινγκ.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α' Ισπανίας, με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την προβληματική Αλμερία και να είναι το ακλόνητο φαβορί, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το εκκωφαντικό 9-1 επί της Γρανάδα, έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μάχες ΣΩΜΑ με ΣΩΜΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK