"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΑΧΕΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 27 Μαΐου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΑΧΕΣ

Το επίσημο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο, με τον τελικό του Champions League, ο οποίος διεξήχθη στη Λισαβόνα. Εκεί, η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε σε 1-1 την Ατλέτικο στο 93ο λεπτό με την κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος και στην παράταση θριάμβευσε, φτάνοντας στο τελικό 4-1 με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι αναλύσεις δίνουν και παίρνουν και πολλοί μιλάνε για άδοξη απώλεια του τροπαίου από την Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε, αν και με μία πιο ψυχρή ματιά, μάλλον το πιο άδικο ήταν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχανε μέχρι το 93’ κι όχι ότι ισοφάρισε στο συγκεκριμένο λεπτό. Βέβαια, η πανέμορφη ιστορία των "ροχιμπλάνκος" που δεν έχουν ούτε το μισό μπάτζετ των νέων Πρωταθλητών Ευρώπης (έφτασαν τα δέκα τρόπαια στον θεσμό!) κερδίζει… εύκολα τον "ουδέτερο", ωστόσο θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κατανοήσουμε ότι το χρήμα, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυξάνει κατά πολύ και τις επιλογές του προπονητή όσον αφορά στο ρόστερ που καλείται να διαχειριστεί.

Το σίγουρο είναι ότι το Champions League πέρασε στην ιστορία και το επόμενο σπουδαίο ραντεβού των παικτών του Στοιχήματος και, βέβαια, των φίλων του ποδοσφαίρου είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο αρχίζει σε περίπου δύο εβδομάδες στη Βραζιλία. Οι περισσότεροι περιμένουν πανδαισία θεάματος και η αλήθεια είναι ότι μόνο και μόνο που το κορυφαίο τουρνουά της Υφηλίου διεξάγεται στη χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο ως... Θεότητα, η λάμψη είναι ασύγκριτη. Η παράταση όμως του τελικού του Champions League μας έδειξε τη σκληρή πραγματικότητα του σύγχρονου ποδοσφαίρου: Παίκτες "να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους", να ξαπλώνουν στο χορτάρι με τη μία κράμπα μετά την άλλη να τους ταλαιπωρεί και σε τελική ανάλυση να προσφέρουν αυτά που μπορούν.

Οι κορυφαίοι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον 50 επίσημα ματς στα πόδια τους μέχρι να φτάσουν στην πρεμιέρα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου ή ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ουσιαστικά αυτός είναι ο γρίφος που καλούνται να διαχειριστούν οι περισσότεροι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί, αλλά και οι παίκτες του Στοιχήματος.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο, "εδώ θα είμαστε", να αναλύσουμε τα στοιχεία που χρειάζεται, ωστόσο η δράση δεν σταματά και παρά το ότι το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας δεν είναι το πιο πλούσιο, κρύβει συγκινήσεις, ου μην και ευκαιρίες. Την παράσταση κλέβει η διεξαγωγή γεμάτης αγωνιστικής στις πρώτες δύο κατηγορίες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, το οποίο αποδεικνύεται άκρως απρόβλεπτο και σε πολλές περιπτώσεις ανταμείβει όλους όσοι ψάχνουν δυνατές αποδόσεις.

Εξάλλου, δύο στροφές απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Football League και το δίδυμο Κέρκυρα-Νίκη Βόλου προβάλλει ως το φαβορί για την άνοδο, αν και τίποτα δεν έχει κριθεί. Ακολουθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή παίζει μπαράζ, ενώ Χανιά και Ηρακλής Ψαχνών θα παίξουν το τελευταίο χαρτί τους.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ", με τον Δημήτρη Μελέκα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΜΑΧΕΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK