"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Οι... ΚΥΝΗΓΟΙ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Οι... ΚΥΝΗΓΟΙ

Ο χειμώνας επελαύνει ακάθεκτος στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αλλά η «χειμερία νάρκη» έφτασε στο τέλος της, καθώς έχουμε έχουμε επανέναρξη στο πρωτάθλημα του Βελγίου και στις δύο κατηγορίες της Ολλανδίας, ενώ στις επάλξεις βρίσκεται και η Β' Ιταλίας. Το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας περιλαμβάνει και την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα, μία διοργάνωση η οποία μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά την ίδια ώρα αφαιρεί από πλήθος ομάδων διεθνείς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και που σε αρκετές περιπτώσεις (βλέπε Γαλλία) «ξεγυμνώνουν» ομάδες. Κοινώς, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και αναλυτική ανάγνωση για να βγουν συμπεράσματα και να βρεθεί ο δρόμος προς το κέρδος.

Στο λεγόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο φιλοξενείται στην Ισημερινή Γουινέα λόγω αδυναμίας του Μαρόκο που είχε επιλεγεί αρχικά να το διοργανώσει, διεξάγονται σπουδαίες αναμετρήσεις και μάλιστα με το «καλημέρα». Η Αλγερία αντιμετωπίζει τη Νότιο Αφρική και η Γκάνα τη Σενεγάλη. Η Ακτή Ελεφαντοστού προσφέρεται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ στις εκτιμήσεις ακολουθεί η Αλγερία, η οποία προέρχεται από εκπληκτική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η αλήθεια, όμως, πολλές φορές αποδεικνύεται διαφορετική εντός του αγωνιστικού χώρου στη συγκεκριμένη διοργάνωση και καλό θα είναι να πάρουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής πριν προχωρήσουμε σε περαιτέρω συμπεράσματα.

Οσον αφορά στα κορυφαία πρωταθλήματα, το ενδιαφέρον πέφτει κατά κύριο λόγο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι στραβοπάτησε απέναντι στην Εβερτον (1-1) και είδε την Τσέλσι να της ξεφεύγει με δύο βαθμούς, ενώ τώρα υποδέχεται την Αρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» πήραν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και πλέον απέχουν έναν βαθμό από την 4η θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Ο Αρσέν Βενγκέρ και οι παίκτες του δεν θέλουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, αλλά η δοκιμασία στην έδρα των πρωταθλητών αποτελεί ένα υψηλό εμπόδιο και μένει να δούμε αν έχουν τη δυναμική να τα καταφέρουν. Η πρωτοπόρος Τσέλσι δοκιμάζεται στο Σουόνσι, με την τοπική ομάδα να έχει απολογισμό 6-3-2 εντός έδρας και να δείχνει ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει εύκολη λεία για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Η εκπληκτική Σαουθάμπτον βρίσκεται στην 3η θέση και βέβαια θέλει να παραμείνει εκεί, αν και η αποστολή στον αγγλικό βορρά απέναντι στη Νιουκάστλ δεν είναι ό,τι πιο εύκολο. Στην ελληνική Σούπερ Λίγκα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον αξιόμαχο Παναιτωλικό και θέλει να δώσει συνέχεια στη σημαντική νίκη επί της Ξάνθης, ενώ ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το κάζο στη Μυτιλήνη, γύρισε το ματς με δέκα παίκτες (2-1 την Καλλονή) και τώρα έχει φαινομενικά πιο εύκολο έργο, αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά (πρώην ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη). Εκτός έδρας δοκιμάζονται Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης, απέναντι σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Οι... ΚΥΝΗΓΟΙ

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK