"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ για ΟΛΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 3 Απριλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ για ΟΛΑ

Μέσα η Παραγουάη, μέσα και η Κίνα! Ακόμη δύο νέα πρωταθλήματα περιλαμβάνονται στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα", το οποίο γιγαντώνεται και προσφέρει πλέον... αμέτρητες επιλογές στον κάθε ενδιαφερόμενο. Αν συνυπολογίσουμε το ότι πρεμιέρα κάνουν οι πρώτες δύο κατηγορίες Νορβηγίας και Σουηδίας, έχουμε ως αποτέλεσμα την ύπαρξη περίπου 435 αγώνων. Εδώ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το "καθαρό μυαλό" του κάθε παίκτη, προκειμένου να μην παρασυρθεί, να μην "χάσει το μυαλό του" και να επιλέξει αγώνες πρωταθλημάτων τα οποία θεωρεί πιο οικεία.

Στη Σούπερ Λιγκ, οι πρώτες τρεις ομάδες της βαθμολογίας έχουν δύσκολες αποστολές. Ο Ολυμπιακός έχει αγκαλιάσει τον τίτλο, αλλά το εκτός έδρας ματς απέναντι στα Γιάννινα έχει τις δυσκολίες του, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης. Ο 3ος ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη, μία ομάδα που έχει "δείξει τα δόντια της" φέτος και μπορεί να προβληματίσει τον "δικέφαλο" στην Τούμπα.

Σπουδαία αναμέτρηση έχουμε στη Γερμανία. Η Ντόρτμουντ περιμένει την Μπάγερν στη Βεστφαλία και παρά το ότι φέτος η διαφορά των δύο ομάδων είναι... χαώδης, τα προγνωστικά πάνε πολλές φορές... περίπατο. Αλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν περάσει λιγότερα από δύο χρόνια από τότε που οι δύο τους "μονομαχούσαν" στο Λονδίνο, στον τελικό του Champions League.

Στην Πρέμιερ Αγγλίας, η Αρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον όχι έχει μπει για τα καλά στο κόλπο του Champions League, αλλά βρίσκεται και στην 3η θέση. Αντίθετα, οι "κόκκινοι" απέχουν πέντε βαθμούς από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η δοκιμασία στο "Εμιρεϊτς" αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς αν επικρατήσουν οι "κανονιέρηδες", θα πετάξουν εκτός... παιχνιδιού έναν βασικό αντίπαλο.

Ντέρμπι μίσους έχουμε στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν και πέρα από το γόητρο, φέτος η μεταξύ τους "μάχη" έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην κορυφή, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη Λυών και δύο από τους Μασσαλούς. Ντέρμπι και στην Ιταλία, με τη Ρόμα να περιμένει τη Νάπολι στο "Ολίμπικο", σε ένα ματς που ξεχωρίζει για την έντασή του.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ για ΟΛΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK