"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΩΡΑ για ΧΡΗΜΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΩΡΑ για ΧΡΗΜΑ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το 2014, καθώς μετά το τρέχον τετραήμερο τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα κατεβάσουν ρολά ενόψει των Χριστουγέννων, με τις εξαιρέσεις των Βρετανών, Τούρκων, Βέλγων και της 2ης κατηγορίας της Ιταλίας να μας κάνουν συντροφιά κατά την εορταστική περίοδο. Όλες οι ομάδες θέλουν να καθίσουν στο γιορτινό τραπέζι ούσες νικήτριες και ως εκ τούτου, αναμένουμε μάχες μέχρι τελικής πτώσεως.

Στη Serie A, έχουμε διπλή κόντρα ανάμεσα σε ομάδες της Ρώμης και του Μιλάνου, οι οποίες ενδέχεται να διαφοροποιήσουν το σκηνικό αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η Ρόμα υποδέχεται την Μίλαν στο "Ολίμπικο" και θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει να ανασαίνει στο... σβέρκο της Γιουβέντους ή ακόμη και να προσπεράσει, σε περίπτωση που το βράδυ της Πέμπτης η "γηραιά κυρία" έχει αφήσει βαθμούς στη Σαρδηνία. Από την άλλη, η Μίλαν έδειξε καλά σημάδια με τη Νάπολι, την οποία νίκησε 2-0, αποδεικνύοντας ότι τα προκριματικά του Champions League είναι δικαίως ο αντικειμενικός στόχος τους. Στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", η Ίντερ υποδέχεται την Λάτσιο και οι γηπεδούχοι θέλουν να αποδείξουν ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο. Στην Ντόχα του Κατάρ, Γιουβέντους και Νάπολι αναμετρώνται στον τελικό του Σούπερ Καπ, τη Δευτέρα, με την τελευταία απονομή για το 2014 να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στη Super League, η τριάδα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συνεχίζουν τον αγώνα τους προς την κατάκτηση του τίτλου. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λιβαδειά και καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι τυχαία η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος, όχι από άποψη συγκομιδής, αλλά λόγω του ότι δεν έχει νικήσει μόλις μία φορά μακριά από την Τούμπα. Οι πρωταθλητές έχουν με τη σειρά τους ματς-πρόκληση μπροστά τους, καθώς παίζουν στην έδρα της Καλλονής, η οποία δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, αλλά στα επτά ματς που έδωσε στο γήπεδό της δεν δέχθηκε γκολ, μία πρωτοφανής επίδοση. Το, θεωρητικά, πιο εύκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των τριών νικών που τρέχει στη Λεωφόρο. Ντέρμπι έχουμε στην Κρήτη, με τον Πλατανιά να υποδέχεται στα Χανιά τον ΟΦΗ.

Στην Premier League, το πιο εμπορικό ματς είναι αυτό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, στο "Άνφιλντ". Αμφότερες βρίσκονται εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στο Champions Leagueκαι τα στραβοπατήματα δεν συγχωρούνται εύκολα, με τους "κόκκινους" να προέρχονται από πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup και τους "κανονιέρηδες" να επιδεικνύουν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Ντέρμπι έχουμε στον αγγλικό βορρά, με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται την Σάντερλαντ.

Μάχη επιβίωσης έχουμε στη Bundesliga. Η Βέρντερ φιλοξενεί την Ντόρτμουντ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας, κάτι που πριν από μερικούς μήνες θα αποτελούσε... ανέκδοτο.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK