"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρώτη ΓΕΥΣΗ!

"Φορτώνει" το κουπόνι! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 5 Αυγούστου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρώτη ΓΕΥΣΗ!

Διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, του μήνα που θεωρείται ιδανικός για διακοπές, αλλά στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα" η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς όλο και περισσότερες διοργανώσεις παίρνουν το "βάπτισμα του πυρός". Οι επιλογές μας πληθαίνουν και πλέον είναι επιτακτική η καλύτερη δυνατή ανάλυση των δεδομένων ώστε να μην "χαθεί η μπάλα".

Οι τελικοί Σούπερ Καπ σε Αγγλία και Γαλλία συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα. Στη Γηραιά Αλβιώνα, το επονομαζόμενο "Κομιούνιτι Σιλντ" βρίσκει αντιμέτωπες την πρωταθλήτρια Λέστερ και την Κυπελλούχο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα διεκδικήσουν τον 1ο τίτλο τους με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο. Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν σάρωσε τα πάντα εντός των τειχών (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ) και για την τελευταία διοργάνωση, αντιμετωπίζει τη Λυών που τερμάτισε στη 2η θέση κατά την περασμένη σεζόν. Όπως είναι λογικό, οι Παριζιάνοι αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στη σέντρα τα τέσσερα αγγλικά πρωταθλήματα πλην της Πρέμιερ Λιγκ (Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ και Νάσιοναλ Λιγκ). Τα απογεύματα του Σαββάτου αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον, αν κι έπειτα από πολλά χρόνια στην Τσάμπιονσιπ, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Ο λόγος για τη Νιουκάστλ του Ράφα Μπενίτεθ, με την Αστον Βίλα να ακολουθεί στις "εκτιμήσεις των ειδικών".

Πρεμιέρα σε Α’ και Β’ Ολλανδίας, με την Αϊντχόφεν να κατέχει τον τίτλο στην 1η κατηγορία. Εκμεταλλεύτηκε το κάζο του Αγιαξ στην τελευταία αγωνιστική, αν και ο "Αίαντας" εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους βατήρες εκκίνησης η Β’ Γερμανίας. Η Στουτγάρδη θεωρείται η επικρατέστερη για να κατακτήσει τον τίτλο και να επιστρέψει στη "μεγάλη" Μπουντεσλίγκα, ενώ Ανόβερο και Νυρεμβέργη ακολουθούν, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Καϊζερλάουτερν, Μπόχουμ και Καρλσρούη πάντως έχουν τις δικές τους πιθανότητες και αναμένεται να τις εξαντλήσουν.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Πρώτη ΓΕΥΣΗ!

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK