"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΑΜΠΑ έως το... ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 20 Μαΐου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΑΜΠΑ έως το... ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 φτάνει στο τέλος της, το οποίο συμβολικά θα σημάνει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ (Σάββατο, 24 Μαΐου), ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα "εξέπνευσαν" στο σύνολό τους και πλέον καλούμαστε να πορευτούμε με περιορισμένες επιλογές μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (12 Ιουνίου), το οποίο αναμένεται να προσδώσει τεράστιο ενδιαφέρον στο επερχόμενο καλοκαίρι.

Προς το παρόν, στα χέρια μας κρατάμε ένα μεσοβδόμαδο κουπόνι στο οποίο κυριαρχούν οι οι εμβόλιμες αγωνιστικές στην πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Βραζιλίας. Η αβεβαιότητα και η ρευστότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στις συγκεκριμένες λίγκες και αυτά, κάθε άλλο παρά ευχάριστα... μαντάτα αποτελούν για τον παίκτη του στοιχήματος, αλλά στις μέσα σελίδες του περιοδικού παραθέτουμε ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερες... κακοτοπιές και να οδηγηθούμε στην επιτυχία.

Πλήρεις αγωνιστικές έχουμε στις δύο κατηγορίες της Νορβηγίας και την Α' Σουηδίας, κάτι που καθιστά ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην εποχή κατά την οποία η φύση και η... γεωγραφία του κουπονιού αλλάζουν σε σημαντικό βαθμό.

Περίπου τρεις εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και οι οριστικές αποστολές (23 παίκτες) ανακοινώνονται η μία μετά την άλλη. Ο Φερνάντο Σάντος έσπευσε τη Δευτέρα να ανακοινώσεις τους εκλεκτούς του, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι: Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο. Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας. Μέσοι: Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Κονέ. Επιθετικοί: Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας, Σαλπιγγίδης.

Με μία πρώτη ματιά, αυτό που η συγκεκριμένη ομάδα διαθέτει σε αφθονία είναι οι μέσοι, με κάθε είδους χαρακτηριστικό. Ο Φερνάντο Σάντος δεν δίστασε να καλέσει παίκτη που δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στα προκριματικά, τον Βαγγέλη Μόρα, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου, ότι νιώθει απόλυτα ήρεμος οποιοσδήποτε και αν χρειαστεί να πατήσει χορτάρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Οσον αφορά στα τελικά πλάνα του Πορτογάλου Ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι πολύ νωρίς να προδικάσουμε το παραμικρό και καλό θα είναι να περιμένουμε τις φιλικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα μας βάλουν στο... νόημα.

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η περίοδος της μίνι προετοιμασίας να κυλήσει ιδανικά, δίχως απρόοπτα, ώστε οι διεθνείς μας να βρεθούν υγιείς στα γήπεδα της Βραζιλίας, να δώσουν ό,τι έχουν και να πάνε όσο πιο... μακρυά μπορούν. Να θυμίσουμε ότι αντίπαλοί μας στον όμιλο είναι τρία αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα που διαθέτουν ουκ ολίγους παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας. Πρόκειται για την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΑΜΠΑ έως το... ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Διαβάστε και τις στήλες:

- "ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

- "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

- "ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK