"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΦΡΑΓΙΔΑ πρόκρισης

ΠΑΣπαρτού για τον 3ο γύρο! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 19 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΦΡΑΓΙΔΑ πρόκρισης

Ακόμη και ο πιο φανατικός οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα μάλλον δεν θα μπορούσε να "σκαρώσει" καλύτερο σενάριο από την ίδια την πραγματικότητα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ακολούθησε πιστά το τακτικό πλάνο του προπονητή της και το 3-0 επί της Οντ Γκρέναλντ στους "Ζωσιμάδες" αποτέλεσε το ιδανικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τους Ηπειρώτες.

Πλέον, είναι πασιφανές ότι δεν αρκεί μόνο η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ για την 1η ελληνική ομάδα που ρίχθηκε φέτος στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα ακολουθήσει και η πρόκριση. Στον 3ο προκριματικό γύρο περιμένει ήδη η ολλανδική Αλκμααρ, αν και ουδείς στο "στρατόπεδο" του ΠΑΣ σκέφτεται κάτι άλλο από τη ρεβάνς με τους Νορβηγούς. Να σημειώσουμε ότι σε ενδεχόμενη πρόκριση, η διοίκηση θα βάλει στο ταμείο κάτι περισσότερο από 400.000 ευρώ μόνο από τα μπόνους της ΟΥΕΦΑ, δίχως να υπολογίζεται άλλη παράμετρος εσόδων (εισιτήρια, διαφημίσεις, χορηγοί, τηλεοπτικά)!

Ο ΠΑΣ, βέβαια, είναι μόνο μία από τις 100 ομάδες που παίζουν στους αγώνες ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα. Οι όμιλοι, οι οποίοι αποτελούν και το μεγάλο δέλεαρ, πλησιάζουν, με τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του. Αυτός θα είναι ο νικητής του Σερίφ Τίρασπολ – Χάποελ Μπιρ Σίβα, με τους Ισραηλινούς να έχουν "ισχνό" προβάδισμα, μετά το εντός έδρας 3-2. Στα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ξεχωρίζει το σκανδιναβικό ντέρμπι ανάμεσα σε Νόρκεπινγκ και Ρόζενμποργκ, αν και η πρωταθλήτρια Νορβηγίας έχει τον 1ο λόγο μετά το 3-1 στο "Λέκερνταλ" επί της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο πέρυσι, στη Σουηδία.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει (και) ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε από τον Ισημερινό ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς και θα αντιμετωπίσει σε "διπλά" ματς την Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία, η οποία με τη σειρά της πήρε δύο νίκες εις βάρος της βραζιλιάνικης Σάο Πάολο. Ελάχιστοι περίμεναν το συγκεκριμένο ζευγάρι του τελικού, ωστόσο τα αουτσάιντερ έκαναν καλά τη δουλειά τους και τώρα προετοιμαζόμαστε για δύο αμφίρροπες μάχες, αν και η Νασιονάλ, σε θεωρητικό επίπεδο, έχει κατά τι περισσότερες πιθανότητες κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΦΡΑΓΙΔΑ πρόκρισης

News 24/7

24MEDIA NETWORK