"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σπάει... ταμεία

"Θρίλερ" στην Πριμέρα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 9 Μαϊου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με τα βλέμματα να στρέφονται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σπάει... ταμεία

Πέφτει η αυλαία το τρέχον τριήμερο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και τη γερμανική Μπουντεσλίγκα, δύο κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο. Στην πρώτη, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει έναν βαθμό στο εντός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο και παρά το δεδομένο άγχος, δεν υπάρχουν και πολλοί που να μπορούν να ποντάρουν εις βάρος των "πολιτών" και υπέρ της Λίβερπουλ που τους καταδιώκει.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου έχει... καπαρώσει τη "σαλατιέρα" προ πολλού και κάνει... συντήρηση, αλλά Σάλκε, Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ παλεύουν για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τις Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ μάλιστα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα των "λύκων"! Σε δύσκολη θέση βρίσκεται το Αμβούργο, το οποίο θέλει νίκη εκτός έδρας με Μάιντζ για να γλιτώσει τον υποβιβασμό, τον οποίο δεν έχει βιώσει ποτέ στην ιστορία του. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι μάχονται για το τελευταίο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ, οπότε ουδείς μπορεί να νιώθει... ήσυχος για το μέλλον της ομάδας του λιμανιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Σπάει... ταμεία

Τα πιο... ωραία πάντως γίνονται στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα και να... δωρίζει η μία τον τίτλο στις άλλες δύο, δίχως όμως οι... αποδέκτες του δώρου να είναι καταδεκτικοί, καθώ το επιστρέφουν! Οι Μαδριλένοι της Ρεάλ είναι αυτοί που έχουν πλέον τις λιγότερες ελπίδες, μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Βαγιαδολίδ, ενώ Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους και μάλιστα αναμετρώνται στο "Καμπ Νόου", την τελευταία αγωνιστική, σε ένα ματς που αναμένεται να... σπάσει καρδιές. Μέχρι τότε, η Ατλέτικο πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Μάλαγα, η Μπαρτσελόνα της Ελτσε και η Ρεάλ της Θέλτα.

Οσον αφορά στη Σούπερ Λιγκ, η διαδικασία των πλέι οφ έφτασε στου δρόμου τα μισά και βάσει βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός, μετά το εκτός έδρας 3-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, έχει τον πρώτο λόγο. Βέβαια, οι "πράσινοι" αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, ο ΠΑΟΚ κουβαλάει ήδη ένα "-3" στην πλάτη, το οποίο μπορεί να αυξηθεί, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η πρωτιά που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικείται ακόμη και από τον Ατρόμητο, παρά το ότι η ομάδα του Περιστερίου έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα πρώτα τρία ματς των πλέι οφ.

Φινάλε έχουμε στην Πορτογαλία. Η Μπενφίκα κατέκτησε τον τίτλο με πολύ δυνατό φίνις και ενώ υπό άλλες συνθήκες, το εκτός έδρας ντέρμπι με την Πόρτο θα αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά, πλέον, το μυαλό των 'αετών" της Λισσαβώνας ταξιδεύει ήδη στο Τορίνο, όπου την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τη Σεβίλλη στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η τελευταία αγωνιστική διεξάγεται και στην Αυστρία. Η Σάλτσμπουργκ διέλυσε τον (όποιο) ανταγωνισμό με το... καλημέρα, η Ινσμπρουκ είναι υποβιβασμένη, ενώ εκκρεμεί ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, με τις Αούστρια και Γκρόντιγκ να το διεκδικούν.

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK