"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στα... ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στα... ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ

H προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Α' Ιταλίας αποτελεί την καλύτερη δυνατή αιτία προκειμένου να παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά συγκεκριμένες αναμετρήσεις, αλλά και να ποντάρουμε. Το ματς που δεσπόζει είναι το ντέρμπι της πρωτεύουσας, ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Πρόκειται για μία «μονομαχία» που καθηλώνει εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου για 90 λεπτά και δεν αφορά μόνο στο αγωνιστικό σκέλος.

Οι «λύκοι» της Ρόμα απέχουν έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, αλλά τώρα τους περιμένουν οι «αετοί» της Λάτσιο, οι οποίοι έχουν μαζέψει δέκα βαθμούς στα τελευταία τέσσερα και δείχνουν έτοιμοι να αμφισβητήσουν τους «εχθρούς» τους. Κοιτάζοντας τις αποδόσεις, βλέπουμε ότι η Ρόμα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έχει πάρει μία νίκη στα τελευταία επτά επίσημα ματς απέναντι στη Λάτσιο, το έργο της είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι δείχνει.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η «μάχη» ανάμεσα στην Κυπελλούχο Νάπολι και την Πρωταθλήτρια Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο». Οι δύο τους συναντήθηκαν προ τριών εβδομάδων στο Κατάρ, για τον τελικό του Σούπερ Καπ και μετά από ένα συναρπαστικό ματς (1-1 στο 90λεπτο, 2-2 στην παράταση), οι Ναπολιτάνοι κατέκτησαν το τρόπαιο επικρατώντας στα πέναλτι. Απέδειξαν ότι η διαφορά που τους χωρίζει από τη Γηραιά Κυρία δεν είναι τόσο μεγάλη όσο «δείχνουν» οι δέκα βαθμοί. Οι φιλοξενούμενοι του Μαξ Αλέγκρι είναι το φαβορί, αν κοιτάξουμε τις αποδόσεις του ζευγαριού, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νάπολι έχει μείνει αήττητη στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς (5-3-0), με το τελευταίο «διπλό» στον ιταλικό Νότο να σημειώνεται τον Σεπτέμβριο του 2000. Η συγκεκριμένη κόντρα έχει και έντονο ταξικό χαρακτήρα, έστω και αν έχουν περάσει δεκαετίες από τότε οι Ναπολιτάνοι συνέρρεαν κατά χιλιάδες στο Τορίνο προκειμένου να εργαστούν στον «αφιλόξενο» βορρά.

Στα δικά μας, η Σούπερ Λιγκ περιλαμβάνει επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Ξάνθη. Οι Ακρίτες «φιλοδώρησαν» με οκτώ γκολ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και δείχνουν έτοιμοι να προκαλέσουν ακόμη μία έκπληξη. Οι Πρωταθλητές θα έχουν στον πάγκο τους τον Βίτορ Περέιρα και θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα απ' ότι έχουν κάνει το τελευταίο δίμηνο. Ο ΠΑΟΚ έχει με τη σειρά του δύσκολο έργο στην Τρίπολη, απέναντι στον εξαιρετικό Αστέρα (μόλις δύο «διπλά» οι Θεσσαλονικείς, σε δέκα ματς στην Αρκαδία), ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο και ποντάρει βάσιμα στη νίκη που υπό προϋποθέσεις ίσως τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή.

Εξάλλου, στις σελίδες 12-13 μπορείτε να πάρετε μία πρώτης τάξεως ενημέρωση για τους διεθνείς που "χάνει" η κάθε ομάδα λόγω της διεξαγωγής τριών διοργανώσεων μέσα στο... καταχείμωνο (Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Ασιατικό Κύπελλο και Κύπελλο Λατινικής Αμερικής για παίκτες κάτω των 20 ετών). Σε πολλές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα το γαλλικό πρωτάθλημα, οι ισορροπίες αλλάζουν άρδην και καλό θα είναι να ρίξετε μία ματιά πριν ποντάρετε.

Διαβάστε και τις στήλες:

- «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

- «ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

- «ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- «ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στα... ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK