"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τ-ΩΡΑ ντέρμπι

Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τ-ΩΡΑ ντέρμπι

Το 2014 μας αφήνει και ίσως το πιο ασφαλές ποντάρισμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στο συγκεκριμένο ημερολογιακό έτος είναι ότι το πρόσημο δεν ήταν θετικό, τουλάχιστον για την πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Η ψυχολογία βρίσκεται στο ναδίρ, οι προοπτικές λιγοστεύουν σε απελπιστικό βαθμό και το προσωπικό του περιοδικού που κρατάτε στα χέρια σας, εύχεται μέσα από την καρδιά του το 2015 να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από αυτά που επιθυμεί ο καθένας, αρκεί να μην βλάπτουν τον συνάνθρωπό του. Η υπομονή και η αλληλεγγύη είναι τα δύο στοιχεία που μας λείπουν και τα οποία ελπίζουμε να... κουβαλάει σε αφθονία το νέο έτος, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για καλύτερες μέρες.

Όσον αφορά στο στοιχηματικό κομμάτι, το βάρος πέφτει στην Premier League, την Championship και την Conference Αγγλίας, στην Premier Σκωτίας, καθώς και σε αγώνες για το πορτογαλικό League Cup.

Στο ακριβότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Premier Αγγλίας, οι ισορροπίες δεν άλλαξαν κατά την 19η αγωνιστική. Η Τσέλσι έκανε την... γκέλα (1-1 με Σαουθάμπτον εκτός έδρας), αλλά η απώλεια δύο βαθμών δεν κόστισε, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι... κατάφερε να προηγηθεί 2-0 της Μπέρνλι και να αρκεστεί στο 2-2, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ευκαιρίες και δεν πήρε κάτι παραπάνω από το 0-0 στην έδρα της Τότεναμ. Κοινώς, η πρώτη τετράδα της βαθμολογίας (Τσέλσι, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον) πήρε από έναν βαθμό και η συγκεκριμένη αγωνιστική θεωρείται ως "μη γενόμενη" αναφορικά με την κορυφή.

Τη... σκυτάλη παίρνει η 20ή αγωνιστική, η οποία διεξάγεται την Πρωτοχρονιά και περιλαμβάνει ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Τα "σπιρούνια" αγνοούν την ήττα στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος και δείχνουν ότι αποκτούν την απαιτούμενη σταθερότητα προκειμένου να διεκδικήσουν θέση στην πρώτη τετράδα και κατ' επέκταση στο Champions League. Εντός έδρας, όμως, με τους "μπλε", νίκησε για τελευταία φορά τον Απρίλη του 2010 και ως εκ τούτου έχει εξ ορισμού δύσκολο έργο. Το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει στην κορυφή και η ιστορία διδάσκει ότι δεν χάνει τον τίτλο, καθώς όποτε έκοψε πρώτος το νήμα στο φινάλε του ημερολογιακού έτους, ανεξαρτήτως ομάδας και πρωταθλήματος, στο τέλος του δρόμου ανακηρύχθηκε πρωταθλητής. Κάποιοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.

Η 2η Σίτι υποδέχεται τη Σάντερλαντ και έχει, θεωρητικά, πιο εύκολο έργο, αλλά το ίδιο ίσχυε και για το εντός έδρας ματς με την Μπέρνλι, στο οποίο δεν τα κατάφερε. Η Γιουνάιτεντ έχασε μία καλή ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, τώρα καλείται να περάσει από την έδρα της σκληροτράχηλης Στόουκ, η οποία σημείωσε δύο σερί νίκες και πήρε τα πάνω της. Το πιο ισχυρό φαβορί της αγωνιστικής, βάσει αποδόσεων, είναι η Λίβερπουλ, η οποία φιλοξενεί την ουραγό Λέστερ, αν και για τους "κόκκινους", φέτος, δεν φαίνεται ότι υπάρχει έστω ένα εύκολο παιχνίδι. Την "ευρωπαϊκή" πορεία της θέλει να συνεχίσει η Γουέστ Χαμ, η οποία υποδέχεται τη Γουέστ Μπρομ.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τ-ΩΡΑ ντέρμπι

News 24/7

24MEDIA NETWORK