"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Τρέχουν" με... 2015!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού. ΕΚΤΑΚΤΩΣ το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου αντί για Τρίτη, λόγω της αργίας των Φώτων.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Τρέχουν" με... 2015!

Το 2015 αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας εδώ και μερικές ώρες, μένει να το... δούμε και αυτό το έτος και να το... κρίνουμε! Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χαμόγελο, περισσότερη αυτοκριτική και πίστη στο συνάνθρωπο για να πάμε μπροστά πρώτα ως μονάδες και στη συνέχεια ως σύνολο.

Το Στοίχημα είναι παιχνίδι που δεν σταματάει ποτέ και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να υπάρχει... δράση ακόμη και στις Γιορτινές μέρες. Στις τελευταίες μέρες του 2014 μας κράτησαν συντροφιά τα αγγλικά πρωταθλήματα κατά κύριο λόγο, αλλά σταδιακά οι επιλογές μας πληθαίνουν και μπροστά μας έχουμε ένα άκρως ικανοποιητικό κουπόνι.

Στη Σούπερ Λιγκ, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο και θεωρητικά έχει εύκολη αποστολή, κάτι που μένει να αποδειχθεί και εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο Ολυμπιακός έκανε Πρωτοχρονιά στη 2η θέση, κάτι ασυνήθιστο για τους Πειραιώτες, αλλά με τη σειρά του έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο απέναντι στον Πλατανιά, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ακολουθήσει από κοντινή απόσταση τα της κορυφής, αλλά το εκτός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο εύκολο δεν είναι. Ντέρμπι έχουμε στη Θράκη, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανθρακικό, ενώ ιδιαίτερη σημασία για την ουρά έχει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Εργοτέλη.

Στην Αγγλία, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ είχαν υποχρεώσεις ακόμη και την Πρωτοχρονιά, ενώ το προσεχές πενταήμερο καλούνται να «πέσουν στη μάχη» για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η κάτοχος του τροπαίου, Αρσεναλ, φιλοξενεί τη Χαλ στο «Εμιρεϊτς», την ομάδα που πέρυσι νίκησε στον τελικό για να κατακτήσει το τρόπαιο! Οι περισσότερες «μεγάλες» ομάδες της κατηγορίας έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, όσο μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που μιλάμε για έναν θεσμό που ευνοεί ιδιαίτερα τις εκπλήξεις. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Γουότφορντ, η Μάντσεστερ Σίτι τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Γέοβιλ, η Λίβερπουλ τη Γουίμπλεντον και η Τότεναμ την Μπέρνλι. Η... Σταχτοπούτα του θεσμού είναι η Μπλάιθ Σπάρτανς, η οποία αγωνίζεται δύο κατηγορίες κάτω από την Κόνφερενς και τώρα καλείται να διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπέρμιγχαμ (Τσάμπιονσιπ). Οι άσημοι γηπεδούχοι έχουν δώσει ήδη επτά ματς για το Κύπελλο, έχουν αποκλείσει έξι ομάδες (χρειάστηκαν επαναληπτικό για να «πετάξουν» εκτός συνέχειας την Ντάρλινγκτον 1883!) και «ζουν το όνειρό τους»!

Από 'κει και πέρα, επιστροφή στη δράση για την ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την κούρσα, αλλά στην έδρα της Βαλένθια την περιμένει μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες, τουλάχιστον θεωρητικά, που θα βρει μπροστά της στο πρωτάθλημα. Ακόμη πιο... σκούρα φαντάζουν τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα, η οποία δοκιμάζεται στο Σαν Σεμπαστιάν με αντίπαλο τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μία ομάδα που εκτός έδρας δεν έχει νικήσει στα τελευταία πέντε ματς (τέσσερα στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο). Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λεβάντε και δείχνει ικανή για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενα στραβοπατήματα των άμεσων αντιπάλων της.

Διαβάστε και τις στήλες:

- «ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

- «ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

- «ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- «ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

- «EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Τρέχουν" με... 2015!

News 24/7

24MEDIA NETWORK