"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Tρία ΜΕΤΩΠΑ φωτιά

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Σάββατο 2 Μαΐου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Tρία ΜΕΤΩΠΑ φωτιά

Τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλος τους και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα όταν ομάδες που "καίγονται" αντιμετωπίζουν τις λεγόμενες "αδιάφορες", αλλά εκεί έγκεινται και οι μεγαλύτερες παγίδες. Το σωστό "διάβασμα", οι σχέσεις μεταξύ διοικήσεων και οι δίκαιες αποδόσεις είναι τρία στοιχεία τα οποία πρέπει πάντα να λαμβάνει υπόψιν ο παίκτης του "Πάμε Στοίχημα".

Στην Primera Division, η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και για να διατηρήσει τις ελπίδες της θα πρέπει να περάσει από μία δύσκολη έδρα, το "Σάντσεθ Πιθχουάν" της Σεβίλλης. Οι Ανδαλουσιάνοι είναι αήττητοι στο κάστρο τους κατά τη φετινή σεζόν, στο πρωτάθλημα (12-5-0), κράτησαν την Μπαρτσελόνα στο 2-2 και ίσως να παίξουν ξανά το ρόλο του ρυθμιστή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις με ιταλικό... χρώμα μεσοβδόμαδα, η Ρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League (Γιουβέντους), η Σεβίλλη γι' αυτά του Europa League (Φιορεντίνα).

Εξαιρετικής σημασίας ματς έχουμε στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη (μπορεί να πέσει ακόμη και 4η), ενώ παίζει στο Λονδίνο με την Τότεναμ που με τη σειρά της βρίσκεται στο όριο της τετράδας και θέλει πάση θυσία να παίξει του χρόνου στο Champions League. Αναμένεται αμφίρροπο ματς, την ίδια ώρα που η Τσέλσι περιμένει την Κρίσταλ Πάλας στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, δίχως να την απασχολεί ο ανταγωνισμός.

Στη Super League, οι εκκρεμότητες δεν είναι πολλές, με τον Ατρόμητο να είναι το φαβορί για τα πλέι οφ, από τη στιγμή που δεν πήρε άδεια ο ΠΑΣ. Στην ουρά, ο Πανθρακικός παίζει πιθανότατα το τελευταίο χαρτί του και φιλοξενείται από τη Βέροια.

Ενα από τα πιο καθηλωτικά ντέρμπι του πλανήτη είναι αναμφίβολα το Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ. Μάλιστα, αυτό που θα γίνει την Κυριακή αναμένεται ιδιαίτερο επειδή οι "αιώνιοι" αντίπαλοι της Παρασκευής θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στους "16" του Copa Libertadores (τρία μεταξύ τους ματς σε 12 μέρες!) και πολύ υποθέτουν ότι το ματς του "Μπομπονέρα", το 1ο της σειράς, θα μπει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Tρία ΜΕΤΩΠΑ φωτιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK