"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τρίτη και... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ

"Παίζονται" προκρίσεις και πρωτιές Ομίλων! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 20 Iουνίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του Μουντιάλ και όχι μόνο!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τρίτη και... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται στα μισά του δρόμου αναφορικά με τη φάση των ομίλων και γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε πολύ ψωμί μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία νοκ άουτ ματς που θα κρίνουν και το ποια ομάδα θα διαδεχθεί την Ισπανία.

Το σίγουρο είναι ότι η υπεράσπιση του τροπαίου που κατέκτησαν οι Ίβηρες πριν από τέσσερα χρόνια συνοδεύτηκε με απόλυτη αποτυχία. Η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε παρουσιάστηκε δίχως δύναμη, πλάνο και όρεξη, με συνέπεια να ηττηθεί δις από Ολλανδία και Χιλή και να μείνει εκτός, δίχως καν να δώσει νοκ άουτ ματς.

Η απογοήτευση στις τάξεις της "φούριας ρόχα" είναι έκδηλη, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ταυτίζουν με την Μπαρτσελόνα, κάνοντας λόγο για "τέλος εποχής". Βέβαια, αυτά τα ξέρουν καλύτερα απ' όλους οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας και μία ομάδα με συσσωρευμένο ταλέντο, θα βρει τον δρόμο της.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αποκλεισμός του κατόχου του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον όμιλο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν έχουν υποστεί αυτό το "κρύο μπάνιο" η Βραζιλία (1966), η Γαλλία (2002) και δύο φορές η Ιταλία (1950, 2010). Μάλιστα, οι Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία την... έπαθαν σε τρεις από τις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις, κάτι που τείνει να δημιουργήσει παράδοση. Κοινώς, όποια ομάδα θριαμβεύσει φέτος στα γήπεδα της Βραζιλίας, δεν αποκλείεται σε τέσσερα καλοκαίρια να τα βρει... μπαστούνια στον δρόμο προς το "δύο στα δύο".

Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα έπαιζε με την Ιαπωνία τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του ματς. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος καλούταν να πάρει τη νίκη απέναντι στην εκπρόσωπο της Απω Ανατολής, προκειμένου να έχει καλές πιθανότητες για την πρόκριση. Βέβαια, το κλίμα χάλασε μετά το επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα και κάπου εδώ ίσως στην Ομοσπονδία θα έπρεπε να δουν τα πράγματα με ψυχρό μάτι και να σβήσουν τη φωτιά πριν καν αυτή ανάψει.

Όσον αφορά στα ματς που έχουμε μπροστά μας, το Ελβετία-Γαλλία συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο νικητής θα κάνει το μεγάλο βήμα για την πρωτιά, ενώ αναμένεται να πέσουν κορμιά στο Γερμανία-Γκάνα, με την αφρικανική ομάδα να μην έχει περιθώρια απωλειών μετά την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μία από τα ίδια και στο ΗΠΑ-Πορτογαλία. Οι Αμερικανοί του Γίργκεν Κλίνσμαν πήραν το τρίποντο με την Γκάνα, οι Ίβηρες βυθίστηκαν από τα "πάντσερ" και αν τώρα η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ορθώσει ανάστημα, τότε θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με την Ισπανία, έστω και με μερικές μέρες καθυστέρηση.

Την Δευτέρα μπαίνουμε στην τελευταία αγωνιστική, με τους πρώτους δύο ομίλους (Καμερούν-Βραζιλία και Κροατία-Μεξικό στον 1ο, Αυστραλία-Ισπανία και Ολλανδία-Χιλή στον 2ο). Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η Βραζιλία, η οποία θα γνωρίζει ποια εκ των Ολλανδίας ή Χιλής θα έχει τερματίσει στην 1η θέση και στο πίσω μέρος του μυαλού θα υπάρχει η προτίμηση.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ", με τον Δημήτρη Μελέκα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Τρίτη και... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK