Ψάχνουμε τον "Μπάλα… Δώρο" στα Καταστήματα Κωτσόβολος

Οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς σε 5 μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας δοκιμάζουν τις ικανότητες τους και διεκδικούν δώρα ενώ συνεχίζονται και οι μεγάλες ευκαιρίες στις τηλεοράσεις.

Ψάχνουμε τον "Μπάλα… Δώρο" στα Καταστήματα Κωτσόβολος

Οι Κυριάκος Καραταΐδης, Άγγελος Χαριστέας, Αλέξης Περογαμβράκης, Κώστας Νεμπεγλέρας και Κώστας Κωνσταντινίδης, δίνουν δυναμικό παρόν στα καταστήματα Κωτσόβολος και ενισχύουν με τη δεξιοτεχνία τους στην μπάλα φορείς τοπικών κοινωνιών.

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός πλησιάζει και η Κωτσόβολος γιορτάζει μαζί με όλους τους ενθουσιώδεις φιλάθλους που περιμένουν με αγωνία να παρακολουθήσουν τους αγώνες!

Η Κωτσόβολος ανεβάζει το ποδοσφαιρικό θερμόμετρο, ανήμερα της πρεμιέρας της Εθνικής Ελλάδος στον αγώνα με την Κολομβία, προσκαλώντας όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να γίνουν… οι «Mπάλα…Δώροι» σε παράλληλες εκδηλώσεις γεμάτες απίθανες εκπλήξεις σε 5 μεγάλα καταστήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης. Το Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 από τις 10.00 έως τις 14.00, η Νο1 Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Ειδών διοργανώνει, ταυτόχρονα στις 5 πόλεις, διαγωνισμό ποδοσφαιρικής δεξιοτεχνίας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιχειρήσουν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα «ποδαράκια» χωρίς η μπάλα να ακουμπήσει στο έδαφος.

Οι κορυφαίοι «παίκτες» ανά κατάστημα θα κερδίσουν δωροεπιταγές για αγορές στην αλυσίδα Κωτσόβολος και ταυτόχρονα την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Επιπλέον, όλοι όσοι συμμετάσχουν θα μπουν σε κλήρωση για το πανίσχυρο Sony Playstation 4.

Όλοι όσοι βρεθούν στα καταστήματα την ίδια ημέρα στις 12.30, θα γνωρίσουν από κοντά παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που θα γίνουν πραγματικοί «Μπάλα…Δώροι», καθώς θα διαγωνιστούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Κωτσόβολος, για κάθε «ποδαράκι» των ποδοσφαιριστών, θα προσφέρει χρήματα σε τοπικές οργανώσεις που χρειάζονται υποστήριξη».

Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν στα εξής καταστήματα Κωτσόβολος:

στο The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Κυριάκος Καραταΐδης).

στην Πυλαία, 10ο Χλμ. Επ. Δρόμος Θεσ/νίκης, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπαλα...Δώρος» Άγγελος Χαριστέας).

στο Ηράκλειο Κρήτης, Λεωφόρος Κνωσσού 123, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Αλέξης Περογαμβράκης του ΟΦΗ).

στην Πάτρα, Γλαύκου 9, Περιβόλα Πατρών, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Κώστας Κωνσταντινίδης του Πανηλειακού).

στη Λάρισα, Παπαναστασίου 52, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Κώστας Νεμπεγλέρας της ΑΕ Λάρισα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK