"Πυλώνας μας η στήριξη της κοινωνίας"

Ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Ανατροπή & πέναλτι», με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο και τον Βαγγέλη Μίχο, για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας με την ομάδα μπάσκετ του Άρη, με αμαξίδια.

"Πυλώνας μας η στήριξη της κοινωνίας"

Για την συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδια: «Είναι μία κίνηση που εντάσσεται στο γενικότερο πνεύμα στήριξης του ελληνικού αθλητισμού. Οι παίκτες της ομάδας εκτός από αθλητές είναι και αγωνιστές. Η Stoiximan.gr γενικότερα εδώ και τρία χρόνια στηρίζει τα άτομα με αναπηρία. Σήμερα ανακοινώσαμε την χορηγία με την ομάδα μπάσκετ του Άρη».

Για το τι του έκανε εντύπωση από την ομάδα του Άρη: «Ο τρόπος που ζουν και αγωνίζονται όπως και το στήσιμο της ομάδας. Στις μέρες μας δεν είναι εύκολο ένα τέτοιο σωματείο να διακριθεί. Είναι πρωταθλητές Ελλάδας αυτά τα παιδιά και ευχόμαστε το ίδιο για φέτος. Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που αγκαλιάζουν τον αθλητισμό και αυτό μας ευαισθητοποίησε».

«Στρατηγικός πυλώνας της Stoiximan.gr είναι η στήριξη της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε ιδρύματα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θεσμούς. Αυτό είναι το γενικότερο πλάνο στήριξης της Stoiximan.gr «, δήλωσε ο κύριος Κωνσταντόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνου Κωνσταντόπουλου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK