Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Είσαι ποδοσφαιρικός; μπασκετικός; Σου αρέσει το τρέξιμο ή το crossfit; Σου έχουμε προτάσεις προπόνησης για όλα τα σπορ και δεν δεχόμαστε καμία δικαιολογία.

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Το παραμύθι με τον άσχημο καιρό από ό,τι φαίνεται θα τελειώσει γρήγορα, οπότε οι δικαιολογίες σου για να μην βγεις έξω για προπόνηση έχουν αρχίσει να στερεύουν. Μόλις δεις και τα αντικείμενα που σου παρουσιάζουμε παρακάτω, οι δικαιολογίες θα έχουν στερέψει εντελώς.

Nike Juventus Supporte's Ball (Από 19,90 μόνο 17,91 ευρώ)

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Είσαι φαν του Πίρλο; Ήρθε η ώρα να πάρεις λίγη από την αίγλη του Ιταλού σταρ χτυπώντας φάουλ με την μπάλα της Γιουβέντους.

Η μπάλα JSB κατασκευασμένη από τη Nike διαθέτει: 32 τμήματα, εκ των οποίων τα 6 είναι πλευρικά, και αεροθάλαμο από λάτεξ, για καλύτερη κίνηση της μπάλας και περισσότερη ακρίβεια.

Adidas Pred Yp Ucl (Από 19,95 ευρώ μόνο 13,46)

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Φόρεσε τα γάντια του Champions League και βγάλε τον Κουρτουά που κρύβεις μέσα σου! Μπορεί η Τσέλσι να αποκλείστηκε από την Παρί, αλλά εσύ μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις.

Reebok R Crossfit Nano 4.0 (Από 120 με 107,90 ευρώ)

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Έχεις δει τον Γκάρεθ Μπέιλ πώς έχει σφίξει από όταν πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης; Αν θέλεις να αρχίσεις να παίρνεις και εσύ τα πάνω σου, καιρός είναι να το ρίξεις στη γυμναστική. Κάνε την αρχή με τα συγκεκριμένα παπούτσια για Crossfit.

Puma Sequence (Από 54,90 μόνο 49,41 ευρώ)

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Μην μου πεις ότι δεν έχεις ξεκινήσει ακόμα το τρέξιμο. Σήκω από τον καναπέ, φόρεσε το καινούριο παπουτσάκι της Puma και ξεκίνα να καταπίνεις χιλιόμετρα.

Activity Tracker & Heart Monitor Garmin Vivofit Fitness με 129 ευρώ

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Το συγκεκριμένο gadget πάει γάντι με το προηγούμενο ζευγάρι παπούτσια.Το Garmin Vivofit Fitness Wristband είναι μια πρωτοποριακή συσκευή που καταγράφει τη ζωή σου και σου επιτρέπει να παρακολουθείς ό,τι κάνεις: τις κινήσεις, την επικοινωνία, την ψυχαγωγία σου. Φόρεσέ το κάθε στιγμή και όπου κι αν πας καθώς είναι αδιάβροχο και αντέχει πίεση 5 ατμόσφαιρες (50 μέτρα) και σου δείχνει φυσικά και την ώρα.

Κατάγραψε σημαντικές στιγμές και παρακολούθησε τη ζωή σου να ξετυλίγεται στο Android/ iOS smartphone ή στο tablet που διαθέτεις. Μπορείς να το φοράς καθημερινά σε ότι και αν κάνεις, αφού είναι ελαφρύ με μοναδικό στυλ και η μπαταρία του (2 x CR2032 coin cell) διαρκεί πάνω από 1 χρόνο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και δύο περιβραχιόνια σε Small & Large μέγεθος.

Adidas Isolation 3 (Από 54,95 με 49,45 ευρώ)

Σήκω! Ήρθε η ώρα για προπόνηση!

Είσαι μπασκετικός; Έχουμε πρόταση και για σένα! Μπασκετικό ανδρικό παπούτσι της Adidas, σε χρώμα σκούρο μπλε με γκρι και λευκές λεπτομέρειες. Διαθέτει:Συνθετικό υλικό στο άνω μέρος με διχτυωτό ύφασμα στη γλώσσα, για καλύτερη εφαρμογή. Σύστημα Torsion, για υποστήριξη της καμάρας. Σειρές από διάτρητες οπές και υφασμάτινη εσωτερική επένδυση, για άριστη διαπνοή του δέρματος. Ιδιαίτερη κατασκευή στον αστράγαλο, που αποτρέπει τους τραυματισμούς. Μοντέρνο, άνετο, κομψό και πρακτικό το Isolation 3 ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παπούτσια της Adidas.

News 24/7

24MEDIA NETWORK