Σπουδαία ονόματα του αθλητισμού στο Front Runners 3.0

Το πρόγραμμα του τριήμερου διαδικτυακού συνεδρίου στις 21-23 Ιανουαρίου.

Σπουδαία ονόματα του αθλητισμού στο Front Runners 3.0

Το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, συνέδριο για το αθλητικό management πλησιάζει. Επιφανείς άνθρωποι του χώρου τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό 'συναντώνται' στο web conference 'Front Runners in Sports Management 3.0' που διοργανώνει η πολυβραβευμένη ActiveMedia Group μαζί με το Sports Management Society του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος την Πέμπτη 21, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021.

Εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο σε πλούσιες θεματικές ενότητες

Σπουδαία ονόματα του αθλητισμού στο Front Runners 3.0

Μέσα σε τρεις ημέρες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τις ομιλίες διακεκριμένων εκπροσώπων, από τους χώρους του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του στίβου, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του αθλητικού τουρισμού, της εκπαίδευσης, των digital & social media, της τεχνολογίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και να αναπτύξουν το επαγγελματικό τους δίκτυο στον τομέα του sports management.

Νέες προσθήκες στο ρόστερ των ομιλητών

Στο Front Runners in Sports Management 3.0 θα λάβει μέρος ο Chief Sales & Marketing Officer του Sani/Ikos Group, κ. Αντώνης Αβδελάς, που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μοναδική ακαδημία τένις Rafa Nadal Tennis Centre που αναπτύχθηκε από τον γνωστό θρύλο του τένις και πρωταθλητή του Grand Slam, η οποία φιλοξενείται στο Sani Resort. To Sani Resort, τo βραβευμένο από τα World Travel Awards ως 'The World’s Leading Family & Beach Resort' τo 2019 και 2020, είναι ένα οικολογικό καταφύγιο 4.500 στρεμμάτων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με 5 ξενοδοχεία και μία υπερπολυτελή ιδιωτική μαρίνα. Στο συνέδριο θα μιλήσουν επίσης: η CSR & Events Manager της κορυφαίας εταιρείας GameTech στην Ελλάδα και ταχύτερα αναπτυσσόμενης στην Ευρώπη Kaizen Gaming, κα. Ιωάννα Κοζαδίνου, ο Γενικός Διευθυντής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Δρ. Μάκης Ασημακόπουλος, που θα μιλήσει για τη Νο.1 διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα και τη νέα εποχή μετά την περσινή αναβολή της, ένας εκ των top εμπορικών διευθυντών της Super League, ο κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της EuroLeague καθώς και συνιδρυτής του γυμναστήριου F45 Madrid, Joe Arlauckas, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400μ. με εμπόδια, με 4 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες & Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, Περικλής Ιακωβάκης, η Karen Irish με πάνω από 10 χρόνια προϋπηρεσία στην Ολυμπιακή Επιτροπή των Η.Π.Α., μαζί με την πρώην αθλήτρια μπάσκετ, αθλητική δημοσιογράφο και δυναμική ρεπόρτερ της EuroLeague, Θεοδώρα Παντέλη, ο Head of Digital & 360 Advertising Director ενός εκ των καλύτερων digital agencies στην Ελλάδα για τα social media, της The Newtons Laboratory, κ. Πάνος Αλεφραγκής και ο κ. Θεμιστοκλής Καρβουντζής, Chief Strategy Officer της ActiveMedia Group, που κατέχει τον τίτλο του back to back Sports Marketing Agency of the Year στην Ελλάδα και θα μιλήσει για τον Αθλητικό Τουρισμό, τις εξειδικευμένες αγορές και την επόμενη ημέρα της πανδημίας.

Σπουδαία ονόματα του αθλητισμού στο Front Runners 3.0

Έμπειρα στελέχη της αγοράς προσφέρουν τις γνώσεις τους

Στις εξέχουσες προσωπικότητες των ομιλητών του συνεδρίου περιλαμβάνονται ακόμα εκπρόσωποι από το NBA και τους Cleveland Cavaliers, του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, της FIBA Basketball Champions League, του πανεπιστημίου του Georgetown, της καινοτόμας εταιρείας τεχνολογίας Wait Time, της Nielsen Sports και της Formula 1.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου, ο Προέδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρος Κούβελος καθώς και η Επίκουρη Καθηγήτρια & Συντονίστρια Προγράμματος Αθλητικής Διοίκησης του Deree - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ. Στέλλα Λειβάδη.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του διαδικτυακού συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ActiveMedia Group, κ. Άκης Τσόλης δήλωσε σχετικά: 'Η φετινή έκδοση του Front Runners in Sports Management αλλάζει και γίνεται ψηφιακή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι μας, η 3η κατά σειρά χρονιά του συνεδρίου, τον Ιανουάριο του 2021, θα είναι μια πλήρως διαδικτυακή εμπειρία που θα περιλαμβάνει πλέον τρεις ημέρες και το πιο πλούσιο και δυναμικό πρόγραμμα που είχε ποτέ με ομιλητές από όλο τον κόσμο. Ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης ανέφερε πως η μόρφωση, όπως ακριβώς μια εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θέλουμε και εμείς στην ActiveMedia Group να ξεκινήσει το 2021, προσφέροντας την'.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου

Δείτε εδώ τα βιογραφικά των ομιλητών

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη εισαγωγέας της Porsche AG στην Ελλάδα, στηρίζει το συνέδριο ως Gold Sponsor, προωθώντας την ελληνική και διεθνή αθλητική βιομηχανία και την εκπαίδευση με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο, θα έχουν τη δυνατότητα - εφόσον δηλώσουν ενδιαφέρον - να ενημερωθούν για την πρώτη, αμιγώς ηλεκτροκίνητη Porsche, την Taycan.

Το web conference 'Front Runners in Sports Management 3.0' καινοτομεί με την υποστήριξη της Samsung Electronics Hellas ως Official Technology Partner.

Digital Platform Partner του συνεδρίου είναι η LiveOn (του ομίλου εταιρειών ethosGROUP), η ολοκληρωμένη Ψηφιακή Πλατφόρμα Επιχειρηματικής Επικοινωνίας που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δράσεων ενημέρωσης, προβολής και δικτύωσης (εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναντήσεις, παρουσιάσεις, γενικές συνελεύσεις, IR & PR δραστηριότητες κ.λπ.), καλύπτοντας με τις τεχνολογικές της καινοτομίες τις πλέον απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Το διαδικτυακό συνέδριο 'Front Runners in Sports Management 3.0' θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ακόλουθων κλάδων: AI, Εκπαίδευσης, Εκδηλώσεων, Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου, Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Στίβου, Digital & Social Media, Sport for Development, Αθλητικού Τουρισμού, Sports Marketing & Management, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Για να λάβετε μέρος στο συνέδριο, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας πατώντας εδώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για έως 500 διαθέσιμες θέσεις.

Δωρεάν Συμμετοχή & Πρόσβαση στην Εκπαίδευση

Η συμμετοχή είναι δωρεάν καθώς σκοπός του συνεδρίου είναι η εκπαίδευση των σπουδαστών και των στελεχών της βαριάς βιομηχανίας του αθλητισμού μας για το παρόν και το μέλλον του Sports Management στην εποχή μετά τον Covid-19. Το συνέδριο στοχεύει στο δυναμικό ξεκίνημα της νέας σεζόν και στην κατάλληλη προετοιμασία της πολύ σημαντικής αυτής αγοράς, ώστε να χτιστεί μια κοινότητα πιο δυνατή και πιο υγιής. Άλλωστε, η στήριξη της συνεχούς εκπαίδευσης και της κατάρτισης της νέας γενιάς είναι άκρως απαραίτητη και ουσιαστική σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε και αποτελεί μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης.

Την παραγωγή του συνεδρίου έχει αναλάβει η πολύπειρη ομάδα της ActiveMedia Group και το κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας, το Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Media Partner του τριήμερου συνεδρίου είναι το Νο1 αθλητικό site της χώρας, Sport24.gr.

#FrontRunners2021

News 24/7

24MEDIA NETWORK