Stoiximan.gr: Δεν γίνεται Τελικός χωρίς εκπλήξεις...

Ο τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί κανονικά και οι στοιχηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται δεν περνούν απαρατήρητες.

Stoiximan.gr: Δεν γίνεται Τελικός χωρίς εκπλήξεις...

Τελικός ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μετά από 34 χρόνια! Το ραντεβού των δύο φιναλίστ είναι προγραμματισμένο, οριστικά πια, για το βράδυ του Σαββάτου (20:30) και ο νικητής θα σηκώσει την κούπα σε έδαφος βολιώτικο.

Από τη μία η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που πανηγύρισε πέρυσι και να επιβεβαιώσει εμφατικά την επιστροφή της στα σαλόνια μετά την περιπετειώδη διετία στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ασχέτως αποτελέσματος η κατάκτηση του τροπαίου από την Ένωση προσφέρεται από τον Stoiximan.gr στο 2.22.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, που στοιχηματικά παρουσιάζεται ως το φαβορί, επιθυμεί να επιστρέψει στους τίτλους 14 χρόνια μετά το τελευταίο του κύπελλο (2003, κόντρα στον Άρη, 1-0). Η νίκη του στον Stoiximan.gr με αυτό το σκορ βρίσκεται στο 6.50

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν σύμμαχο την παράδοση, καθώς στους τρεις τελικούς που έχουν αναμετρηθεί ΑΕΚ & ΠΑΟΚ (1939, 1978 και 1983) επικράτησε σε όλους. Αν δηλαδή η Ένωση επικρατήσει στα πέναλτι, τότε ο παίκτης θα πάρει από τον Stoiximan.gr 10 φορές τα χρήματά του πίσω.

Σαφώς και τέτοια ματς κρίνονται από τις προσωπικότητες. Όπως ο Αραούχο ή ο Πρίγιοβιτς. Με 9 & 8 γκολ αντίστοιχα ηγούνται της επίθεσης των δύο μονομάχων. Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς σε συνδυασμό με την κατάκτηση του ΠΑΟΚ, ενώ σε ακόμη υψηλότερη απόδοση προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αραούχο και να πανηγυρίσει η ΑΕΚ.

Αυτό το Σάββατο, η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει στο Πανθεσσαλικό. Οι δύο Δικέφαλοι εγγυώνται συγκινήσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK