Stoiximan και ΟΦΗ μαζί, μέχρι το 2020

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία online gaming, ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ, για την υπόλοιπη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καθώς και για τη σεζόν 2019-2020.

Stoiximan και ΟΦΗ μαζί, μέχρι το 2020

Η συνεργασία της Stoiximan με τον ΟΦΗ εντάσσεται στο πλάνο της εταιρείας για στήριξη του αθλητισμού στην Ελλάδα (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ), στην Γερμανία (VfB Stuttgart και Handball Federation Champions League), στην Κύπρο (Απόλλων Λεμεσού) και στην Ρουμανία (Unicersitatea Craiova και Liga1 Betano – Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α’ Κατηγορίας), εθνικές ομάδες, φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες (Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη).

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της συμφωνίας συνεργασίας, ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan, υπογράμμισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούμε, από τη δική μας πλευρά, συμμέτοχοι στην προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ, που είναι από τους πλέον υγιείς φορείς της Κρήτης, και με τη συμμετοχή παλαιών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Συμπορευόμαστε μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, η οποία μάλιστα, διαχρονικά αποδεικνύει ότι η καρδία του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει στην ελληνική περιφέρεια. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και καλωσορίζουμε τον ΟΦΗ στη χορηγική μας οικογένεια».

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπούσης, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή το γεγονός ότι μια εταιρία ηγέτιδα στο χώρο της αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό του ΟΦΗ στη νέα σελίδα της ιστορίας του. Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στην οικογένεια του ΟΦΗ και στην Κρήτη και είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που υιοθέτησε όχι μόνο το όραμα της νέας διοίκησης, αλλά και τον μελλοντικό της σχεδιασμό».

H Stoiximan δραστηριοποιείται σήμερα σε 5 αγορές, στην Ελλάδα και την Κύπρο, με το brand Stoiximan, ενώ στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ρουμανία με το διεθνές brand της, Betano (betano.com). Στη Ρουμανία, η Betano διαθέτει ηγετική θέση στην αγορά, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε η είσοδος της εταιρείας στη γερμανική αγορά, η οποία συνοδεύτηκε με μια κορυφαία χορηγική συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα VfB Stuttgart 1893.

News 24/7

24MEDIA NETWORK