Stoiximan Master: έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* το Σαββατοκύριακο!

Σπουδαίες αναμετρήσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις έως και 50.000€ εντελώς δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο στη Stoiximan.

Stoiximan Master: έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* το Σαββατοκύριακο!

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο με Stoiximan Master έφτασε και αναμένεται και αυτό συναρπαστικό! Οι 6 αναμετρήσεις το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ είναι οι εξής:

WEEKLY EDITION 18-19/9

18/9 Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον

19/9 Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γ.

19/9 Τότεναμ - Τσέλσι

19/9 Γιουβέντους - Mίλαν

19/9 Παρί Σεν-Ζερμέν - Λιόν

19/9 Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Είσαι Master λοιπόν στις προβλέψεις; Μπορείς να διεκδικήσεις εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα έως 50.000€ στο Stoiximan Master!

Stoiximan Master και όλες οι προσφορες** τις Stoiximan εδώ!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα***

Στο μέτωπο της Super League το Σάββατο, πολύ ενδιαφέρουσα μοιάζει η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στους 'Ζωσιμάδες'. Ο 'Αγιαξ της Ηπείρου' πέτυχε την μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με γκολ του Κόντε. Το 4-4-2 του κόουτς Μεταξά δούλεψε καλά ανασταλτικά και περιόρισε τα ατού του 'Δικεφάλου', μέχρι να έρθει το λάθος του Ζίβκοβιτς για να κρίνει το αποτέλεσμα.

Μπόλικες υποσχέσεις άφησε ο Παναθηναϊκος στην δική του πρεμιέρα με το 4-0 επί του Απόλλωνα, αν και το έργο των 'πρασίνων' εγινε εξαιρετικά εύκολο όταν αποβλήθηκε ο Φατιόν στο 54'. Εντούτοις η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έδειξε καλά στοιχεία και λογικά θα βελτιώνεται όσο οι νεοαποκτηθέντες προσαρμόζονται καλύτερα στο σύνολο. Στις λεπτομέρειες μπορεί να κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την επιλογή 2-3 γκολ να προσφέρεται στο 1.95 στη Stoiximan.

Super League με κορυφαίες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά & μακροχρόνια στοιχήματα και Live MatchCombo στη Stoiximan!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

***Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK