Συμβουλές για να υποδεχτείς το φθινόπωρο όπως του αξίζει

Μετά από τυφώνες, κρύο και βροχές έχουμε ήδη συμβιβαστεί με την ιδέα πως το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει.

Συμβουλές για να υποδεχτείς το φθινόπωρο όπως του αξίζει

Είναι καιρός, λοιπόν, να αποχαιρετήσουμε κάποιες καλοκαιρινές συνήθειες και να υποδεχτούμε τον φθινοπωρινό μας εαυτό!

1. Όχι πια ασιδέρωτα μπλουζάκια

Ναι ξέρω πως το καλοκαίρι δεν χρειαζόσουν πολλά ρούχα. Πόσο μάλλον σιδερωμένα ρούχα! Ο προϊστάμενος σου, όμως, έχει άλλες απαιτήσεις από την εμφάνιση σου στο γραφείο.

Βάλε λοιπόν σιγά σιγά το σίδερο στη ζωή σου και ξεκίνα να σιδερώνεις για αρχή τα ρούχα που χρειάζεσαι για το γραφείο. Στη συνέχεια θα δεις πως το σιδέρωμα θα γίνει μια ακόμα συνήθεια. Ίσως και όχι τόσο κακή.

Μην το φοβηθείς!

2. Τέρμα οι κρεπάλες!

Δεν μπορείς με τίποτα να συνηθίσεις το χειμερινό ωράριο; Δεν είσαι ο μόνος!

Όταν το βιολογικό σου ρολόι είναι προσαρμοσμένο στους καλοκαιρινούς ρυθμούς, το να ξυπνήσεις στις 7 το πρωί για να πας στο γραφείο μοιάζει ολυμπιακό άθλημα!

Προσπάθησε, λοιπόν, να επαναφέρεις τον οργανισμό σου σε έναν διαφορετικό ρυθμό από αυτόν του καλοκαιριού, περιορίζοντας τις μεταμεσονύχτιες εξόδους για το σαββατοκύριακο. Όσο δύσκολη κι αν φαίνεται στην αρχή αυτή η θυσία, στην πορεία θα σε αποζημιώσει.

3. Αποχαιρέτα τα γένια των διακοπών

Τι κι αν ένιωθες πως πρωταγωνιστείς στην ταινία 'ναυαγός' αφήνοντας τα γένια σου να μακραίνουν ασταμάτητα σε μια παραλία της Δονούσας; Η επιστροφή στο γραφείο και στις υποχρεώσεις σου σού χτυπούν το καμπανάκι πως ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου.

Συμβουλές για να υποδεχτείς το φθινόπωρο όπως του αξίζει

Δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχει τουλάχιστον και το Noxzema! Δοκίμασε και την Noxzema Action plus, την ανδρική κρέμα προσώπου 7 σε 1. Μειώνει τους ερεθισμούς από το ξύρισμα, ενυδατώνει εντατικά ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει τους πόρους. Με τον τρόπο αυτό δίνεις στην επιδερμίδα σου τη φρεσκάδα και περιποίηση που χρειάζεται. Και το σημαντικότερο όλων; Δεν αφήνει λιπαρότητα, που ξέρουμε ότι απεχθάνεσαι!

4. Πες αντίο στο Freddo Espresso

Ξέρεις ότι έχει μπει το φθινόπωρο όταν έχεις αναζητήσει την πρώτη γουλιά γαλλικού καφέ. Η ξαφνική πτώση της θερμοκρασία επιβάλλει και τον σύντομο αποχωρισμό από τον πολυπόθητο Freddo Espresso που αποτελούσε καθημερινή σου συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι κι αν περίμενες πως θα τον απολαμβάνεις και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη. Οι περιστάσεις σε διέψευσαν…

5. Τέλος η σαγιονάρα!

Στα ιαπωνικά η λέξη 'sayonara' σημαίνει αντίο. Αντίο λοιπόν στις σαγιονάρες μας. Τη θέση τους θα πάρουν τα μποτάκια και οι γαλότσες που ήδη έχουν βγει από το πατάρι για να μας συνοδεύσουν στις καθημερινές φθινοπωρινές μας εμφανίσεις!

Έχοντας, πλέον, αποχαιρετήσει τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές συνήθειες μπορούμε κι επίσημα να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο και να ευχηθούμε ‘’καλή σεζόν’.

News 24/7

24MEDIA NETWORK