Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Ακόμη μια χρονιά "φεύγει". Μια χρονιά που τα είχε όλα, αθλητικά γεγονότα, παρασκήνια, ειδήσεις, ξεχωριστές στιγμές από τον κόσμο των σπορ. Στο Contra.gr τα βάλαμε κάτω και επιλέξαμε τα δέκα συν έξι κορυφαία θέματα του 2017.

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Μια χρονιά με χιλιάδες θέματα, παρασκήνια, αφιερώματα, ειδήσεις. Ένα 2017 γεμάτο με ξεχωριστές στιγμές από τον κόσμο των σπορ. Άλλη μια χρονιά που επιλέξατε το Contra.gr για την αθλητική σας ενημέρωση.

Με το 2017 να μας "αποχαιρετά", τα βάλαμε κάτω και επιλέξαμε τα δέκα συν έξι κορυφαία θέματα της χρονιάς και σας τα ξαναθυμίζουμε.

ΤΑ 10 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Το κείμενο "χωρίζεται" σε δύο μέρη. Στο κομμάτι που περιλαμβάνει τα κείμενα που διαβάσατε περισσότερο μέσα στη χρονιά και στο κομμάτι με τα ξεχωριστά αφιερώματα και συνεντεύξεις που ετοιμάσαμε για εσάς μέσα στο 2017. Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο....

Η βραδιά που το μπάσκετ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ όσο ποτέ!

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Nίκος Γιαννόπουλος ξεσπάθωσε για την Εθνική ομάδα μπάσκετ. "Κύριοι, όλα οκ, το ευχαριστηθήκατε; Κάνατε αρκετά ρεζίλι το μπάσκετ ή θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο ακόμα; Μάλλον όμως τα καταφέρατε. Διαλύσατε ότι είχε μείνει όρθιο με την πολύτιμη αρωγή των παικτών που... λούφαξαν. Συγχαρητήρια σε όλους".

Ο Τζαβέλλας συγκίνησε όλο το "Καραϊσκάκης" στο ημίχρονο με το Γιβραλτάρ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΜΑΝΙΑΤΗΣ(Α) ΤΖΙΟΛΗΣ(Α) ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ(Δ) ΡΕΤΣΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΜΑΝΙΑΤΗΣ(Α) ΤΖΙΟΛΗΣ(Α) ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ(Δ) ΡΕΤΣΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Γιώργος Τζαβέλλας δεν είχε ξεκινήσει βασικός για το ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ, ήταν όμως εκείνος που έκλεψε την παράσταση στο ημίχρονο του αγώνα. Διαβάστε το λόγο...

Η καλλονή με μαντήλα καθήλωσε το "Καραϊσκάκης!"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία γυναίκα εξωτικής ομορφιάς και με ιδιαίτερο ένδυμα καθήλωσε το αντρικό κοινό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στις 5 Νοεμβρίου.

Οι δηλώσεις του Γιουσέιν Μπολτ που συγκλόνισαν

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την τρίτη(!) θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο, ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποσύρεται στα 30 του χρόνια! "Συγγνώμη, έκανα το καλύτερο", είπε μεταξύ άλλων ο σπουδαίος Τζαμαϊκανός.

Το ζευγάρι της χρονιάς: Ιωάννης και Άννα είναι μαζί

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Το... μυστικό που κρατούσαν κρυφό τους τελευταίους μήνες το αποκάλυψαν με μια κοινή τους καλοκαιρινή φωτογραφία που στάζει μέλι!

Η υπόσχεση του Μέσι σε παίκτη του Ολυμπιακού

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017
messi

Ο Λιονέλ Μέσι έριξε δυο... χυλοπίτες σε παίκτες κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Champions League, με σκοπό να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε σε ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων. Ποια ήταν η... ανταμοιβή;

Η ασύλληπτη κακία από Μπέντο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
bento EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αρνήθηκε να πάει να χαιρετήσει τους πρώην παίκτες του πριν φύγει. Όλο το παρασκήνιο.

Πόσα ζήτησε από Ολυμπιακό ο Σνάιντερ

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκάλυψε την βολιδοσκόπηση που δέχτηκε ο "Ιπτάμενος Ολλανδός " από τους “ερυθρόλευκους”, καθώς και το ποσό που εκείνος ζήτησε.

Τι τρέχει με τον Giannis;

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017
Antetokounmpo missas

Πολλά ερωτήματα προέκυψαν από την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία της Εθνικής. Όλο το παρασκήνιο με τον Giannis όπως το αποκάλυψε το Contra.gr.

Αλλάζει προτεραιότητες ο Μπόγρης: Χώρισε με την Κοκκίνου

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης, ο παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης και η διάσημη τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Γιατί όμως; Έπαιξε ρόλο η νέα του ομάδα;

ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα θέματα που μπορεί να μην διαβάστηκαν όσο τα προηγούμενα, ωστόσο κοπιάσαμε και σας παρουσιάσαμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι συνέντευξη, είτε αφιέρωμα, είτε φωτογραφικό portfolio.

Ο Γιάννης Γιαννούλης δεν θα σταματήσει ποτέ να μοιράζει τάπες

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Ο Γιώργος Αμερικάνος, το ραντεβού με Ψωμιάδη, ο ΠΑΟΚ, οι ατάκες με Ομπράντοβιτς, τα ξενύχτια, ο Μποντιρόγκα, οι γυναίκες, τα αναβολικά, το πρόβλημα υγείας, το ΝΒΑ, ο Ολυμπιακός και οι τρέλες με συμπαίκτες. Ο Γιάννης Γιαννούλης ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του στο Contra.gr χωρίς να παίζει άμυνα. Του Γιάννη Μπαϊρακτάρη.

Ο Θανάσης Πασσάς απαντάει στις πιο τρελές αθλητικές ερωτήσεις

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017
24MEDIA

Η εκδίκηση του αμέριμνου περαστικού! Ο θαρραλέος Θανάσης Πασσάς αφήνει το ρόλο του ρεπόρτερ, παίρνει την τηλεοπτική θέση που (δεν) του αναλογεί και τεστάρει τις αθλητικές γνώσεις του σ' ένα πινγκ-πονγκ παράδοξων ερωταπαντήσεων. Εσύ το ήξερες πως ήταν και... διαιτητής; Του Γιάννη Ζωιτού.

Νέο γήπεδο, Νέα... Φιλαδέλφεια: Περπατήσαμε, είδαμε, μάθαμε...

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

"Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" απαιτούσαν οι ΑΕΚτζήδες επί 14 ολόκληρα χρόνια. Το οδοιπορικό του Contra.gr στην περιοχή του γηπέδου, γύρω από το "ιερό οικόπεδο", επιχείρησε ν' αποτυπώσει αυτό ακριβώς το ενωσίτικο πάθος για την "Αγιά Σοφιά". Μέσα από μικρές ιστορίες ανθρώπων που ζουν, αναπνέουν και παρακολουθούν την εξέλιξη του μεγάλου έργου από την... κλειδαρότρυπα. Του Μάνου Ναβροζίδη.

Ο Κάναντι στο Contra.gr: "Δεν ήθελα να απολυθώ πρώτος..."

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Λίγες ημέρες μετά το τεράστιο διπλό επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ο Νταμίρ Κάναντι εξομολογήθηκε στο Contra.gr. To πλάνο νίκης στο Φάληρο, ο στόχος του περί μη...απόλυσης, η δύσκολη ποδοσφαιρική πραγματικότητα στην Ελλάδα και το σοκ της ληστείας στο σπίτι του. Του Νίκου Γιαννόπουλου.

Η Μπαρτσελόνα είναι mes que un club (και στην Αθήνα)

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017
MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Το Contra.gr εισχώρησε στο Σύνδεσμο Φίλων Μπαρτσελόνα Αθήνας και... ανέκρινε δύο εξέχοντα μέλη της πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Champions League. Διαβάστε σε μία συνέντευξη 3.500+ λέξεων για ανεξαρτητοποίηση, Βαλβέρδε, Ρεάλ, Μέσι, Κριστιάνο, οπαδικές τρέλες και φυσικά την τεράστια διαφορά Ισπανίας και Ελλάδας ως προς το σεβασμό στον αντίπαλο και κατ' επέκταση στο άθλημα. Του Βαγγέλη Σταματόπουλου

O Πέρσι Ολιβάρες στην πιο τρελή συνέντευξη της ζωής του στο Contra.gr

Τα 10+6 κορυφαία θέματα του Contra.gr μέσα στο 2017

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς, αλλά και συνάμα πιο απίθανους χαρακτήρες που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. Ο Πέρσι Ολιβάρες, 16 χρόνια αφότου έφυγε από την Ελλάδα, άνοιξε την καρδιά του στο Contra.gr. Μίλησε για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αναστασιάδη, συμπαίκτες, αντιπάλους, γκολ, ανέκδοτα σκηνικά της καριέρας του στο ποδοσφαιροκοσμό μας και τη ζωή του μετά. Μια συνέντευξη που θα διαβάζεις ξανά και ξανά. Του Γιάννη Μπαϊρακτάρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK