Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Από το Football Manager 2015 μέχρι το Diablo III: Reaper of souls, βρήκαμε τα 10 pc games που δεν θα σε αφήσουν να ξεκολλήσεις από την οθόνη του υπολογιστή σου!

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο φτάνουν προς το τέλος τους, οπότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις εναλλακτικούς τρόπους για να περνάς από εδώ και πέρα τον ελεύθερο σου χρόνο.

Το Contra.gr έκανε μια μίνι έρευνα για εσένα και βρήκε τα 10 καλύτερα PC games που όχι μόνο δεν θα σε κάνουν να βαρεθείς ούτε λεπτό, αλλά θα καλύψουν απόλυτα το κενό της αγωνιστικής δράσης μέσα στους επόμενους μήνες.

Football Manager 2015 (Από 39,99 μόνο με 32.90 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Το Football Manager αξίζει ένα αφιέρωμα από μόνο του. Πρόκειται για το παιχνίδι που έχει φανατικούς οπαδούς τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Η πιο πρόσφατή του έκδοση σου δίνει τη δυνατότητα να καθορίσεις το στυλ management που θα εφαρμόσεις με περισσότερη ακρίβεια από κάθε άλλη φορά, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα πόντων manager, για να επικεντρωθείς σε τομείς της διαχείρισης όπως είναι η προπόνηση, η αναζήτηση ταλέντων, η εκπαίδευση των νέων και το προσωπικό!

Battlefield 4 (Από 14,99 μόνο με 12,48 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Το Battlefield 4 είναι ένα παιχνίδι δράσης που αποτελείται από στιγμές όπου το παιχνίδι μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Με την δύναμη και την πιστότητα του Frostbite 3, το Battlefield 4 σου φέρνει μια έντονη, δραματική εμπειρία παιχνιδιού.

Μόνο στο Battlefield μπορείς να καταστρέψεις τα κτίρια που καλύπτουν τον εχθρό σου. Μόνο στο Battlefield μπορείς να ηγηθείς μιας επίθεσης από το πίσω μέρος ενός σκάφους μάχης. Το Battlefield 4 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις και να γίνεις περισσότερα, ενώ εκμεταλλεύεσαι τις ικανότητες σου και χαράζεις το δρόμο προς τη δόξα.

Call of Duty 4 μόνο με 9,99 ευρω

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Το Call Of Duty 4: ModernWarfare για πρώτη φορά τοποθετείται στο παρόν, όπου μπορείς να γευτείς την υπέρτατη ένταση και το χάος της μάχης, όπως μόνο το Call Of Duty μπορεί να σου προσφέρει, με αμείλικτες, θανατηφόρες, γρήγορες μάχες, χρησιμοποιώντας τα τελευταία όπλα ακριβείας και τις πιο προχωρημένες τακτικές όπως μάχεσαι για να καταστρέψεις την αδίστακτη παγκόσμια στρατιωτική απειλή.

World of Warcraft: Warlords of Draenor (Από 44,99 μόνο με 42,90 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Σφυρηλάτησε το μέλλον σου από το ατσάλι του παρελθόντος. Η Iron Horde πρέπει να σταματήσει. O Garrosh Hellscream έχει διαφύγει στο παρελθόν και ενώθηκε με με τον πατέρα του Grommash, τον άγριο αρχηγό της Warsong clan. Μαζί σφυρηλατούν τις φυλές orc της Draenor και τις μετατρέπουν σε μια άγρια πολεμική μηχανή.

Εναπόκειται σε σένα να συντρίψεις την Iron Horde πριν το Dark Portal ολοκληρωθεί και η εισβολή αρχίσει. Ταξίδεψε στην Draenor του παρελθόντος: έναν κόσμος γιγάντων και τεράτων, έναν κόσμο με φοβερούς και θρυλικούς οπλαρχηγών orc. Αντιμετώπισε τους κινδύνους αυτού κόσμου και πολέμησε την Iron Horde - πριν το παρελθόν και το μέλλον χαθούν για πάντα.

Grand Theft Auto : San Andreas (Από 9,99 μόνο με 5,99 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Πριν από πέντε χρόνια ο Carl Johnson δραπέτευσε από τις πιέσεις της ζωής στο Los Santos, San Andreas... μια πόλη διαλυμένη από την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά και την διαφθορά. Μια πόλη όπου τα αστέρια του κινηματογράφου και οι εκατομμυριούχοι κάνουν ό,τι καλύτερo μπορούν για να αποφύγουν τους εμπόρους ναρκωτικών και τις συμμορίες.

Τώρα, βρισκόμαστε στην αρχή της δεκαετίας του '90. Η μητέρα του Carl έχει δολοφονηθεί, η οικογένειά του έχει καταρρεύσει και οι παιδικοί του φίλοι οδηγούνται στην καταστροφή. Επιστρέφοντας ο Carl παγιδεύεται σε μια ανθρωποκτονία. Ο CJ αναγκάζεται να πάρει τον δρόμο σε ένα ταξίδι σε ολόκληρη την πολιτεία του San Andreas για να σώσει την οικογένεια του και να πάρει τον έλεγχο των δρόμων. Liberty City, Vice City.

Τώρα, ένα νέο κεφάλαιο στη θρυλική σειρά. To GTA San Andreas είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το GTA VC αφού θα αποτελείται από τρεις πόλεις που συνδέονται μεταξύ τους. Κάθε πόλη έχει την δική αρχιτεκτονική. Περισσότεροι πεζοί και αυτοκίνητα στην οθόνη. Οι πεζοί έχουν αυξημένο Α.Ι. ακόμα καλύτερα γραφικά, απίστευτος φωτισμός, καιρικά φαινόμενα δυνατότητα να κρύβεσαι στο σκοτάδι όπως και στο Manhunt. Οι χαρακτήρες έχουν καλύτερη αναπαράσταση στο πρόσωπο! Μεγάλη ποικιλία μουσικής!

The Sims 4 Limited Edition (Από 49,99 μόνο με 39,99 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Το The Sims 4 είναι το πολυαναμενόμενο παιχνίδι προσομοίωσης που σου επιτρέπει να παίξεις με τη ζωή όπως ποτέ άλλοτε.

Δημιούργησε νέους Sims με νοημοσύνη και συναισθήματα. Οι αντιδράσεις τους είναι πιο ολοκληρωμένες και επηρεάζονται από τις σχέσεις τους και τα συναισθήματα τους. Περιλαμβάνει νέα εύχρηστα και διασκεδαστικά εργαλεία. Δημιούργησε τους Sims σου μέσα από το εργαλείο Create A Sim και χτίσε μοναδικά σπίτια με το Build Mode. Έλεγξε το μυαλό, το σώμα και τη καρδιά των Sims σου μέσα από το δυναμικό παιχνίδι και ζωντάνεψε τις ιστορίες τους.

Η Limited Edition περιλαμβάνει το Ψηφιακό περιεχόμενο Life of the Party!

Pro Evolution Soccer 2015 (Από 39,99 μόνο με 34,90 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Το PES 2015, που για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του στις επόμενης γενιάς παιχνιδομηχανές, όπως ήταν αναμενόμενο φέρνει νέες προσθήκες και καινοτομίες! Σημαντική επανεμφάνιση στο παιχνίδι είναι ο βελτιωμένος Stadium Editor, με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις το στάδιο των προτιμήσεών σου με κάθε δυνατή λεπτομέρεια.

Επίσης, για πρώτη φορά θα δεις ομάδες δεύτερης κατηγορίας από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, ενώ δεν θα λείπουν οι Licensed Managers, οι προπονητές που θα βρίσκονται εντός γηπέδου σε κάθε εμφάνιση της ομάδας. Επιπλέον όπως αποκάλυψε ο Αdam Bhatti θα υπάρχει και μια νέα εφαρμογή που θα αφορά τη δυναμική αλλαγή του φωτισμού κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπου παραδείγματος χάρη αν ο αγώνας ξεκινά το απόγευμα, ο φωτισμός και οι σκιές από τους παίκτες θα μεταβάλλονται καθώς θα νυχτώνει

Diablo III: Reaper of Souls (Από 39,99 μόνο με 34,90 ευρώ)

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Στο αρχικό μενού του Reaper of Souls θα βρεις τους χαρακτήρες σου και τα δυο modes στα οποία μπορείς να παίξεις. Στο Campaign mode μπορείς να παίξεις το νέο Act με σκοπό να βάλεις τέλος στα σχέδια του Angel of Death, Malthael. Από την άλλη, στο Adventure mode μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στον κόσμο του Diablo III ολοκληρώνοντας αποστολές για gold, experience και πέτρες που ανταλλάζεις για όπλα και πανοπλίες.

Ωστόσο, δεν γίνεται να κυκλοφορήσει expansion η Blizzard χωρίς να έχει μια νέα κλάση, έτσι; Ο λόγος γίνεται για τους Crusaders, μια νέα class που μοιάζει με ανάμιξη templar και μάγου, με βαριές μεταλλικές πανοπλίες, ασπίδες και σπαθιά μαζί με μαγικές ικανότητες.

Assassin's Creed 1 & Assassin's Creed 2 μόνο με 9,99 ευρώ

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Δύο Κορυφαίοι Τίτλοι της Ubisoft κυκλοφορούν σε Ειδική Τιμή! To Assassin’s Creed είναι το απόλυτο παιχνίδι δράσης που επαναπροσδιόρισε το είδος action adventure. Ο συνδυασμός της υψηλής τεχνολογίας, του λεπτομερούς σχεδιασμού, και του συναρπαστικού σενάριου σας βάζει στο ρόλο ενός παντοδύναμου δολοφόνου που θα επιφέρει ριζοσπαστικές αλλαγές στον κόσμο που ζει.

Tomb Raider μόνο με 9,99 ευρώ

Τα 10 pc games που θα σε καθηλώσουν!

Η Square Enix παρουσιάζει το νέο πολυαναμενόμενο παιχνίδι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους gamers!

Το παιχνίδι προσφέρει απαράμιλλο gameplay που συνδυάζει την ξέφρενη δράση και τη διαρκή εξερεύνηση στα πρότυπα που μόνο ένα Tomb Raider μπορεί να σου προσφέρει! Η ιστορία εξερευνά την έντονη και σκοτεινή ιστορία της Lara και την μεταμόρφωση της από μια φοβισμένη γυναίκα σε σκληροτράχηλη μαχήτρια.

Οπλισμένη μόνο με ωμά ένστικτα και τη δυνατότητά της να σπρώξει τα όρια της ανθρώπινης της αντοχής, η Lara πρέπει να πολεμήσει για να ξετυλίξει τη σκοτεινή ιστορία ενός ξεχασμένου νησιού και να δραπετεύσει από τα δεσμά του.

Τo campaign της νέας περιπέτειας της Lara θα έχει διάρκεια 12-15 ώρες ανάλογα με το πώς προσεγγίζει ο εκάστοτε παίκτης τις διάφορες καταστάσεις που του παρουσιάζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK