Τελικοί Κυπέλλων σε Αγγλία και Γερμανία, μεγάλα ματς σε Ιταλία και Ισπανία

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και δύο προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα.

Τελικοί Κυπέλλων σε Αγγλία και Γερμανία, μεγάλα ματς σε Ιταλία και Ισπανία
AP

Οι δύο μεγάλοι τελικοί Κυπέλλων σε Αγγλία και Γερμανία ξεχωρίζουν από το ιδιαίτερα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν το Κύπελλο Αγγλίας το Σάββατο στις 17:00 στο Wembley, ενώ Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία κοντράρονται την ίδια μέρα στις 21:00 στο Ολίμπιασταντιον του Βερολίνου. Για τους τελικούς Κυπέλλων Γερμανίας & Αγγλίας το Πάμε Στοίχημα θα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ταυτόχρονα, σε Ιταλία και Ισπανία διεξάγονται κρίσιμες αναμετρήσεις που αφορούν στα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα, υπάρχει πλήθος επιλογών για όλες τις σημαντικές αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και της επόμενης εβδομάδας.

«ΣΚΟΡ 3»* στους μεγάλους τελικούς Κυπέλλων Αγγλίας και ευρωπαϊκών

Για τους μεγάλους τελικούς στο Κύπελλο Αγγλίας, το Conference League της Τετάρτης με τον αγώνα Φιορεντίνα-Γουεστ Χαμ αλλά και αυτόν του Champions League το μεθεπόμενο Σάββατο ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ η προωθητική ενέργεια «ΣΚΟΡ 3» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ξεκινούν την Κυριακή οι τελικοί της Basket League

Την Κυριακή στις 21:15 πραγματοποιείται ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση του Περιστερίου στους ημιτελικούς και αντιμετωπίζουν τους «ερυθρόλευκους» που απέκλεισαν με άνεση τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Το Πάμε Στοίχημα θα προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τον νικητή της Βasket League που κρίνεται στις τρεις νίκες μεταξύ των οποίων:

• Aκριβές Σκορ Σειράς

• Χάντικαπ Σειράς

• Οver/Under Συνολικών παιχνιδιών στη Σειρά

• Ομάδα με τα περισσότερους πόντους/κοψίματα/εύστοχα τρίποντα/ριμπάουντ στη σειρά

• Παιχνίδι που θα τελειώσει η σειρά

• Μεγαλύτερο εύρος νίκης στη σειρά

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK