To bucket list του Σταδίου 'Γ. Καραϊσκάκης'

Γιατί στο γήπεδο δεν πας μόνο για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας σου.

Super League / Ολυμπιακός - Πανιώνιος / / (Φωτογραφία: Μάρκος Χουζούρης / Eurokinissi)
Super League / Ολυμπιακός - Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Όλοι έχουμε μια λίστα με πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, να δούμε ή μια λίστα με τα μέρη που επιθυμούμε να επισκεφθούμε και τα φαγητά που θέλουμε να δοκιμάσουμε.. Μπορεί να είναι μια λίστα γραμμένη σε χαρτί, στις σημειώσεις του κινητού ή απλά να υπάρχει κάπου, κάπως μέσα στο κεφάλι μας.

Δεν θα ασχοληθούμε με καμία από τις παραπάνω λίστες. Αυτό που θα μας απασχολήσει στην προκειμένη περίπτωση είναι το bucket list του γηπέδου και συγκεκριμένα του Σταδίου 'Γ. Καραϊσκάκης'. Φίλοι και φίλες του Ολυμπιακού, αυτό το κείμενο είναι για εσάς.

Η εμπειρία του γηπέδου είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο. Άλλος πηγαίνει μόνος του γιατί δεν θέλει κανείς να του αποσπά την προσοχή την ώρα που παρακολουθεί το ματς. Άλλος φεύγει στο 85' (πόσο ΛΑΘΟΣ) για να μην μπλέξει σε κίνηση, άλλος βλέπει τον αγώνα καθιστός, άλλος δεν μπορεί με τίποτα -από την αγωνία του- να καθίσει. Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκεις (ή και σε κάποια άλλη), το σίγουρο είναι ότι η εμπειρία του γηπέδου είναι μοναδική. Ακόμα κι όταν η ομάδα σου παίζει εκτός έδρας!

Πριν βιαστείς να πεις οτιδήποτε, θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα αποκτήσουν την πιστωτική κάρτα Olympiacos F.C. Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχουν αυτόματα, μαζί με έναν φίλο τους στο 'G. Karaiskakis Xperience' και θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την δική τους bucket list του 'Γ. Καραϊσκάκης'.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει:

#1 Ξενάγηση σε όλους τους χώρους του γηπέδου

Εδώ μιλάμε για αποκλειστική ξενάγηση. Και όταν λέμε σε όλους τους χώρους, εννοούμε όλους. Από την Αίθουσα Τύπου, εκεί που οι προπονητές κατά καιρούς μας χαρίζουν κορυφαίες ατάκες μετά από τους αγώνες, στα αποδυτήρια, εκεί δηλαδή που “χτυπά” η καρδιά της ομάδας. Θα νιώθεις σαν να είσαι κι εσύ μέλος της ομάδας και ζεις μια μέρα όπως ακριβώς οι αγαπημένοι σου παίκτες.

Από την ξενάγηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πάγκοι, η φυσούνα και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

#2 Φωτογράφηση με τον Λεόνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Εδώ και μερικά χρόνια έχει μπει στην ποδοσφαιρική μας καθημερινότητα ο Λεόνε. Το συμπαθητικό λιοντάρι, με τον αριθμό 7 στη φανέλα, θα βρεθεί δίπλα σου και θα φωτογραφηθείτε μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Το έχεις κάνει; Μάλλον όχι. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το κάνεις και αυτό. Τσεκ και συνεχίζουμε

#3 Ξενάγηση στο Μουσείο

Ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια για μια ομάδα είναι η ιστορία της. Αν λοιπόν είσαι φίλος του Ολυμπιακού, οφείλεις να γνωρίζεις την ιστορία του συλλόγου. Στο μουσείο του Ολυμπιακού θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Για το ποδόσφαιρο, για το μπάσκετ, για το βόλεϊ, για το πόλο, για τα πάντα!

#4 Παρακολούθηση αγώνα σε γιγαντοοθόνη με γεύμα και open bar

Μιλάμε για εκτός έδρας αγώνα. Όταν δεν μπορείς να δεις την ομάδα σου να παίζει από κοντά, το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να παρακολουθήσεις το εκτός έδρας ματς στο γήπεδο μέσω γιγαντοοθόνης. Τhe dream. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο από αυτό;

Και για να το πάμε ένα βήμα παρακάτω, στο bucket list σου πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν και τα απαραίτητα συνοδευτικά. Όπου “συνοδευτικά” βλέπε γεύμα και open bar στο εστιατόριο Red 1925 του γηπέδου. Στο 'G. Karaiskakis Xperience' μπορείς να το ζήσεις.

BONUS: Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Αν αποκτήσεις την πιστωτική κάρτα Olympiacos F.C Mastercard και συμμετέχεις στο 'G. Karaiskakis Xperience', θα παραλάβεις ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ του event, ένα fan pack με δώρα της ομάδας και μια διπλή πρόσκληση για έναν εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού.

Ακόμα το σκέφτεσαι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK