Το Contra.gr έγινε 17 χρονών!

Τα 17 κεράκια έσβησαν στην τούρτα του Contra.gr και πλέον βρισκόμαστε μόλις 365 ημέρες μακριά από την ενηλικίωσή μας. Η γιορτή μας λιτή, οικογενειακή, όπως μας ταιριάζει.

Το Contra.gr έγινε 17 χρονών!

H πρώτη ημέρα του Φλεβάρη είναι κάθε χρόνο μια ιδιαίτερη ημέρα στα γραφεία του "μπλε σάιτ". Είναι ημέρα γιορτής, αφού σαν σήμερα πριν από 17 ολόκληρα χρόνια βγήκαμε στον "αέρα" και πλέον όχι απλά μεγαλώσαμε, αλλά φτάσαμε ένα βήμα πριν την ενηλικίωση.

Το Contra.gr έγινε 17 χρονών!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, λοιπόν, μαζευτήκαμε στα γραφεία του Contra.gr οι άνθρωποι που εργαζόμαστε για το "μπλε σάιτ", αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της 24MEDIA προκειμένου να γιορτάσουμε όλοι μαζί, τα 17 μας χρόνια.

Το Contra.gr έγινε 17 χρονών!

Πρώτος το λόγο πήρε ο διευθυντής του Contra.gr, Σταύρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους ανθρώπους της εταιρείας που παρευρέθηκαν στην κοπή της τούρτας του σάιτ, στη συνέχεια πέρασε στις ευχές: "Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε υγιείς και η ομάδα του Contra ακόμη πιο δυνατή, πιο αιχμηρή και πιο αποκαλυπτική".

Το Contra.gr έγινε 17 χρονών!

Ο αρχισυντάκτης του Contra.gr, Νίκος Γιαννόπουλος στάθηκε στη στήριξη της εταιρείας στο Contra.gr όλο αυτό το διάστημα, ενώ τόνισε ότι καλό θα είναι "να μας αγαπάτε λίγο περισσότερο, γιατί καμιά φορά είμαστε πολύ απαιτητικοί" .

Το Contra.gr έγινε 17 χρονών!

Ο έτερος αρχισυντάκτης, Ευάγγελος Μίχος κέρδισε τις εντυπώσεις με το χιούμορ του. Δεν θέλησε να πει ο ίδιος κάτι, αλλά έδωσε το λόγο στον Γιώργο Χριστοφόρου, ο οποίος έκλεισε με την ατάκα "Καλά τα είπαμε, ας φάμε τώρα..."!

Τέλος, από την πλευρά του ο διευθυντής περιεχομένου της 24media Μάνος Μίχαλος τόνισε: "Το Contra.gr είναι ένα πολύ ισχυρό brand που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και μεγαλώνει διαρκώς. Ευχόμαστε κάθε χρόνο και καλύτερα".

Υ. Γ.: Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε αμερόληπτα, χωρίς καμία διάθεση να αδικήσουμε ή να υπερεκτιμήσουμε κανέναν. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και τα 17 αυτά χρόνια και πλέον ο στόχος είναι να φτάσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημιουργικότητα στην ενηλικίωση κι ακόμα παραπέρα. Mε όλους εσάς φυσικά, δίπλα μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK