To European Tour στο Aphrodite Hills Resort!

Ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός στο καλύτερο γήπεδο γκολφ της Ευρώπης

To European Tour στο Aphrodite Hills Resort!
PHOTOGRAPHY © CHRISTOS DRAZOS

Mία από τις πιοπροβεβλημένες διοργανώσεις γκολφ, το European Tour, θα φιλοξενήσειφέτος η Κύπρος και συγκεκριμένα το Aphrodite Hills Resort του Ομίλου PRODEA Investments & Invel Real Estate. Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αθλητικήδιοργάνωση που έγινε ποτέ στο νησί με χρηματικό έπαθλο €2,000,000,κορυφαίους γκόλφερ της παγκόσμιας κατάταξης και ζωντανή, παγκόσμιαμετάδοση σε εκατομμύρια συνδρομητές.

Οικαλύτεροι γκόλφερ του κόσμου, θα βρίσκονται στην Πάφο,στο Aphrodite Hills Resort για 2 συνεχόμενες εβδομάδες από τις26 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, συνοδευόμενοι από τηνομάδα βοηθών, και την ομάδα παραγωγής του Ευρωπαϊκού Τουρνουά Γκολφ, συμπεριλαμβανομένωντων τηλεοπτικών συνεργείων και επίσημων φορέων του αθλήματος και ιδιωτικώνυγειονομικών συνεργείων. Όλοι οι συντελεστές του τουρνουά, οι οποίοιανέρχονται στα 500 περίπου άτομα, θα ταξιδέψουν από το εξωτερικό και θαακολουθούν αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και προς αυτό το σκοπό θα υπάρχει στενήσυνεργασία με το Υπουργείο Υγείας Κύπρου. Τα 2 τουρνουά θα διεξαχθούν χωρίς τηνπαρουσία θεατών.

Το Aphrodite Hills PGA National Cyprusγήπεδο γκολφ, ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου και βραβευμένο ως το καλύτερο τηςΕυρώπης, θα φιλοξενήσει γιαπρώτη φορά τα 2 συνεχόμενα Ευρωπαϊκά τουρνουά. Η διοργάνωση τουρνουά τέτοιουβεληνεκούς, αποτελεί πολύ σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με την παγκόσμιακοινότητα του γκολφ, η οποία απαριθμεί εκατομμύρια μέλη και πιστούς ακόλουθους,στο κατώφλι μάλιστα της εισαγωγής του αθλήματος στη λίστα με τα Ολυμπιακάαθλήματα.

Επιπλέον, οισημαντικοί γκόλφερ που θα συμμετάσχουν στα τουρνουά, έχουνεκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώνταςέτσι ακόμα μια τεράστια αλυσίδα προβολής του Aphrodite Hills Resort και της Κύπρου.

Η διοργάνωση τηςPGA European Tour, υπό την ευθύνη παραγωγής της ISM(International Sports Management), θα μεταδίδεται ζωντανά σεπερισσότερα από 400 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, με πλήρητηλεοπτική και ειδησεογραφική κάλυψη από τους Παραγωγούς του ΕυρωπαϊκούΤουρνουά, καθώς και του Sky Sports Television Networks.

Το Aphrodite Hills Resort είναι,πλέον περήφανος,κάτοχος της πιστοποίησης Covid-Shield, κάτι που ενισχύει και τηστρατηγική του Resort για τη λειτουργία ενός προστατευμένουπεριβάλλοντος ενώ συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της εμπιστοσύνης τωνεπισκεπτών, των κατοίκων και του προσωπικού του.

Ο Γενικός ΕκτελεστικόςΔιευθυντής (CEO) του Aphrodite Hills Resort, κ. Γιώργος Μισιρλήςδήλωσε:

«Η επιλογήτου Aphrodite Hills Resort ως χώρου διεξαγωγής μιας τέτοιαςπαγκόσμιας διοργάνωσης, μας τιμά ιδιαίτερα καθώς, πέραν της αναγνώρισης καιπροβολής των άριστων αθλητικών μας εγκαταστάσεων, αυτό αποτελεί και ψήφοεμπιστοσύνης στη χώρα μας, η οποία πρόκειται να έχει τη μεγαλύτερή της προβολήως αθλητικός, τουριστικός, επενδυτικός αλλά και ένας υγειονομικά ασφαλήςπροορισμός. Το γκολφ ανήκει στην κατηγορία των βασικών πυλώνων της ανάπτυξηςτου αθλητικού και κυρίως του ποιοτικού τουρισμού του τόπου μας. Αυτή τη στιγμήκαλούμαστε να προβάλουμε τη δυναμική μας ως πυρήνας θεματικού και εναλλακτικούτουρισμού για όλους τους μήνες του χρόνου.”

The PGA National Cyprus

APHRODITE HILLS RESORT

[email protected]

2 Λεωφ. Αφροδίτης

Κούκλια 8509

P.O. Box 62769

Πάφος, Κύπρος

Tηλ: +357 26 828200

THE DESTINATION OF ALL SENSES

www.aphroditehills.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK