Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά!

Μαζί με το Μουντιάλ που έρχεται σερί, επιστρέφει και το Seri Application του Stoiximan.gr που μαζί με την αγωνιστική δράση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα σε καθηλώσει και θα μοιράσει μέχρι 1.000.000€ μετρητά, εντελώς δωρεάν!

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά!

Τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν, οι τελικοί του Europa League και του Champions League καθήλωσαν τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο, και ταυτόχρονα σηματοδότησαν το τέλος των συλλογικών διοργανώσεων. Φέτος, όμως, πάμε... σερί από τα εθνικά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές, και μη, διοργανώσεις, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να είναι έτοιμος να ζήσει τη συγκίνηση του Μουντιάλ μαζί με τα κάθε λογής συναισθήματα που αυτό γεννά στους φιλάθλους.

Φύγαμε Seri για Μουντιάλ!

Μαζί με το Μουντιάλ που έρχεται σερί, επιστρέφει και το Seri Application του Stoiximan.gr που μαζί με την αγωνιστική δράση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα σε καθηλώσει και θα μοιράσει μέχρι 1.000.000€ μετρητά, εντελώς δωρεάν! Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι του Stoiximan.gr, καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε μια ερώτηση σε κάθε αγώνα. Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει ερωτήσεις, πάντοτε, σε λογική Σωστού/Λάθους (π.χ. Θα σκοράρει η Ρωσία και στα δύο ημίχρονα; Ναι/Όχι) και ο κάθε χρήστης θα επιλέγει μία ερώτηση (απάντηση) για κάθε γεγονός. Την ημέρα που το πρόγραμμα θα έχει 3 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ την ημέρα που δεν υπάρχει αγώνας, θα είναι ανοιχτή η ερώτηση (ή ερωτήσεις) για τον/ους επερχόμενο/ους αγώνα/ες.

Για να κερδίσει κάποιος το 1.000.000€ θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 32 Σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση, ενώ αν δεν απαντήσει κάποιο από τα διλήμματα συνεχίζει κανονικά στα επόμενα. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου σερί, θα δοθούν έπαθλα για, (i) το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, πχ. 18, 24 σερί σωστές απαντήσεις κλπ.), αλλά και για (ii) τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (πχ. 40 συνολικά σωστές προβλέψεις αλλά όχι σε διαδοχική σειρά). Κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.

Φτιάξε ομάδες, παίξε με τους φίλους σου και βγες νικητής

Εκτός των παραπάνω κάθε συμμετέχοντας μπορεί να δημιουργήσει groups ή να μπει σε groups άλλων παικτών, να διεκδικήσει τα ομαδικά χρηματικά έπαθλα, ενώ είτε παίζει μόνος είτε σε ομάδα μπορεί να βλέπει τα στατιστικά του και των άλλων, να παρακολουθεί την κατάταξη αλλά και να λαμβάνει ειδοποιήσεις με τα αποτελέσματα των επιλογών αλλά και πριν την έναρξη ενός αγώνα για να μην χάνει τίποτα!

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri

Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί και μπες στο παιχνίδι για να ζήσεις την εμπειρία του Μουντιάλ στο επί 2!

News 24/7

24MEDIA NETWORK