Το πρώτο βίντεο του "Galaxy 11: The Match" σηματοδοτεί την αρχή του αγώνα

Νέα ποδοσφαιρική εμπειρία για τους φιλάθλους παγκοσμίως.

Το πρώτο βίντεο του "Galaxy 11: The Match" σηματοδοτεί την αρχή του αγώνα

Η Samsung Electronics Co., Ltd, δημοσίευσε το πρώτο επεισόδιο του αναμενόμενου βίντεο "Galaxy 11: The Match". Ο αγώνας θα κρίνει, αν η ομάδα Galaxy 11 ή οι εξωγήινοι θα κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, τη Γη. Την ίδια στιγμή, η παγκόσμια περιοδεία του Galaxy 11 ολοκληρώνεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Στο βίντεο η ομάδα αναχωρεί από τη Γη και φθάνει σε ένα γήπεδο που επικρατούν άγνωστες συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ανταγωνισμός από τους αντίπαλους είναι πολύ ισχυρός. Κατά τη διάρκεια της μάχης, οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας, Franz Beckenbauer, χρησιμοποιούν τις τελευταίες Galaxy συσκευές της Samsung για να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους, τους Hurankan.Ο παγκοσμίου φήμης εκφωνητής, Martin Tyler, περιγράφει την κάθε στιγμή της αναμέτρησης, στην προσπάθεια της ομάδας Galaxy 11 να καταφέρει να κερδίσει.

Οι φίλαθλοι μπορούν, επίσης, να δουν το βίντεο του ύμνου της ομάδας Galaxy 11, "Football Will Save the Planet". Στο βίντεο περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από τα βίντεο της ομάδας Galaxy 11, καθώς και σκηνές από τον αγώνα. Για τη δημιουργία του video συνεργάστηκαν ο παραγωγός μουσικών βίντεο, Chris Sims της DNA (Usher και Christina Aguilera) με την χορογράφο Jamaica Craft.

Παγκόσμια Περιοδεία Galaxy 11

Μετά από επισκέψεις στην Ιταλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κίνα, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ, τη Νιγηρία και την Αργεντινή, η Παγκόσμια Περιοδεία Galaxy 11 ολοκληρώνεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Από τις 6-13 Ιουνίου οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά παίκτες της ομάδας Galaxy 11.

Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις της ομάδας Galaxy 11 μέσω των:

Microsite: www.theGalaxy11.com

Tumblr: www.theGalaxy11.Tumblr.com

Facebook: www.Facebook.com/SamsungMobile

Twitter: www.Twitter.com/SamsungMobile

YouTube: www.YouTube.com/SamsungMobile

ChatON: www.ChatON.com/Galaxy11

Call-to-Action: #Galaxy11

News 24/7

24MEDIA NETWORK