Τραμπ ή Μπάιντεν; Οι αποδόσεις της Stoiximan για τις αμερικανικές εκλογές

Ο εκλογικός πυρετός στις ΗΠΑ ανεβαίνει και οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του πλανητάρχη τα… δίνουν όλα! Τι λένε όμως τα προγνωστικά; Αυτές είναι οι αποδόσεις της Stoiximan για τις αμερικανικές εκλογές.

October 22, 2020, Nashville, Tennessee, USA: Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden speaks during the final presidential debate with Republican presidential candidate President Donald Trump, on the campus of Belmont University, in Nashville, Tennessee on Thursday, October 22, 2020 Nashville USA - ZUMAs152 20201022_zaa_s152_162 Copyright: xKevinxDietschx-xPoolxViaxCnpx

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την εκλογή του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, τα προγνωστικά είναι στην καθημερινή συζήτηση, όχι μόνο των Αμερικανών, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Τράμπ ή Μπάιντεν;

Όσο για την Ελλάδα, η Stoiximan προσφέρει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για την εκλογική αναμέτρηση με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Tζο Μπάιντεν να βρίσκεται σε ρόλο φαβορί με απόδοση 1.53 ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Ντόναλντ Τράμπ προσφέρεται στο 2.60.

Παράλληλα, στη Stoiximan με την επιλογή 'ΠΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ'*, ήδη έχουν προκύψει πολλές επιλογές σε ενδιαφέρουσες αποδόσεις όπως:

  • Διαφορά Τραμπ - Μπάιντεν
  • Περισσότερες ψήφοι
  • Νικητής σε κάθε Πολιτεία
  • Ο Τραμπ να κερδίσει οποιαδήποτε Πολιτεία που δεν είχε κερδίσει το 2016

Η μεγάλη ώρα λοιπόν πλησιάζει και εσύ μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου με αμέτρητες επιλογές στη Stoiximan!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK