Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Όλα για όλα (Ιnfographic)

Η Premier League προσφέρει απλόχερα μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου στον κόσμο και αυτό το Σάββατο, στις 19:30, το Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα από αυτά. O Stoiximan.gr μας βοηθάει να κατανοήσουμε περισσότερα για τη μάχη, μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον infographic.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Όλα για όλα (Ιnfographic)

Η Πρέμιερ Λιγκ προσφέρει απλόχερα μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου στον κόσμο και αυτό το Σάββατο, στις 19:30, το Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα από αυτά. O Stoiximan.gr μας βοηθάει να κατανοήσουμε περισσότερα για τη μάχη, μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον infographic.

Η κατάσταση στη βαθμολογία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο είναι τέτοια, που το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες των δύο ομάδων για κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση της premier με 52 βαθμούς, έναντι 47 της δεύτερης Σίτι.

Γίνεται κατανοητό, λοιπόν, ότι σε περίπτωση νίκης της Τσέλσι, η υπόθεση τίτλος θα… γείρει πολύ προς το Λονδίνο. Σε αντίθετη περίπτωση, αν κερδίσει η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, θα μειώσει τη διαφορά στους δύο βαθμούς και θα περιμένει "στραβοπάτημα" της αντιπάλου του σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Όλα για όλα (Ιnfographic)

Παίζονται τόσα πολλά, λοιπόν, σε αυτό το παιχνίδι, που μια πιο ενδελεχής προσέγγιση είναι απαραίτητη. Ο Stoiximan.gr δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον infographic αποκλειστικά για τον αγώνα αυτό.

Στο infographic, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, βλέπουμε όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για έναν τέτοιον αγώνα, στον οποίο τίθενται αντιμέτωπες δύο ομάδες, που έχουν από τέσσερα πρωταθλήματα η καθεμιά.

Η μεταξύ τους προϊστορία στο γήπεδο της Τσέλσι δείχνει ότι σε 68 παιχνίδια, οι "Μπλε" έχουν 35 νίκες και οι "Πολίτες" 13, με τα γκολ να είναι 122-77 υπέρ των γηπεδούχων.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρωταγωνιστές των ομάδων φέτος. Ο Ντιέγκο Κόστα είναι αναμφισβήτητα ένας εξ αυτών για την Τσέλσι, καθώς έχει πετύχει 17 γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει να έχει την εν γένει συμπεριφορά που έλειπε από επιθετικό της ομάδας του Μουρίνιο.

Από την άλλη, αντίστοιχα μεγάλη επίδραση στην πορεία της Μάντσεστερ Σίτι έχει ο Σέρχιο Αγουέρο, που από τότε που μετακόμισε στην Αγγλία έχει αλλάξει επίπεδο στους «Πολίτες». Ο Αργεντινός έχει πετύχει 14 γκολ φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε όλα τα ενδιαφέροντα στατιστικά στο παρακάτω infographic του Stoiximan.gr:

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Όλα για όλα (Ιnfographic)

News 24/7

24MEDIA NETWORK