«Τσικνοπέμπτη Special Day» στο TZOKEΡ

Ειδική προσφορά για όσους συμμετέχουν διαδικτυακά στην αποψινή κλήρωση

«Τσικνοπέμπτη Special Day» στο TZOKEΡ

Με την προσφορά «Τσικνοπέμπτη Special Day» γιορτάζει το ΤΖΟΚΕΡ την πιο … ξεχωριστή Πέμπτη του χρόνου. Η προσφορά ισχύει για όλες τις online συμμετοχές στο ΤΖΟΚΕΡ που θα κατατεθούν έως τις 21:30 απόψε.

Για την προσφορά αυτή ισχύουν όροι και προϋποθέσεις και οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Μετά το 7ο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώθηκε την Τρίτη, όσοι συμμετάσχουν στην αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους και μέσω του διαδικτύου, με μόλις μερικά κλικ, στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. Όσοι παίζουν πρώτη φορά ΤΖΟΚΕΡ online χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά στο παιχνίδι, αλλά και να ενημερώνονται για τις προσφορές, μεταξύ των οποίων και για την «Τσικνοπέμπτη Special Day».

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK