UEFA Champions League: Οι ρεβάνς που θα κρίνουν τους φιναλίστ του τελικού έρχονται στην COSMOTE TV

Με το βλέμμα στραμμένο στον τελικό του Παρισιού αγωνίζονται, το διήμερο 3-4/5, τα ζευγάρια Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, σε δύο κρίσιμους αγώνες ρεβάνς, που θα μεταδοθούν από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

UEFA Champions League: Οι ρεβάνς που θα κρίνουν τους φιναλίστ του τελικού έρχονται στην COSMOTE TV

Η Λίβερπουλ κυριάρχησε της Βιγιαρεάλ με 2-0 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης. Την Τρίτη 3/5 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD) οι «κόκκινοι» θα επιχειρήσουν να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι, ώστε να «σφραγίσουν» τη θέση τους στον τελικό.


" frameborder="0" allowfullscreen >


Μετά τη νίκη της με 4-3 επί της Ρεάλ, η Μάντσεστερ Σίτι θα εμφανισθεί στο Μπερναμπέου με αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό του Champions League. Η σέντρα του πολυαναμενόμενου ματς θα δοθεί την Τετάρτη 4/5 στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD).


" frameborder="0" allowfullscreen >


Οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο ματς και σε 4K ανάλυση στο COSMOTE SPORT 4K, ενώ μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Show» (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD) θα ενημερωθούν για όλο το παρασκήνιο, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση. Καλεσμένος στο «UEFA Champions League Show» της Τετάρτης 4/5 θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου, προπονητής του Παναιτωλικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK