Virtuals+: 21 εικονικά αθλήματα με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά

Συναρπαστικοί αγώνες και πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Virtual Arena του Pamestoixima.gr

Virtuals+: 21 εικονικά αθλήματα με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά

Η μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports είναι πλέον διαθέσιμη στην Virtual Arena του Pamestoixima.gr. Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν καθημερινά περισσότερους από 1.000 αγώνες σε 21 εικονικά αθλήματα, όπως virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει περισσότερα από 40 διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως. Eνδεικτικα:

Virtual ποδόσφαιρο

Ξεχωρίζει το «Soccerbet League» της Highlight με πραγματικά στιγμιότυπα από ιστορικούς αγώνες του παρελθόντος. Οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν παιχνίδια και αγορές, φτιάχνοντας παρολί με υψηλές αποδόσεις. Ένας γύρος ηλεκτρονικού παιχνιδιού στοιχήματος διαρκεί 5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Στο «Matchday» της Inspired οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν μέχρι και σε 8 αγορές / παιχνίδια από Ελλάδα και Αγγλία ταυτόχρονα, συγκεντρώνοντας έτσι υψηλές αποδόσεις στο ίδιο δελτίο.

Στο σχετικό παιχνίδι της Playtech ξεχωρίζουν τα ρεαλιστικά γραφικά και η περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού.

Virtual Μπάσκετ

Την παράσταση κλέβει το «Last 60 NBA» της Highlight, με πραγματικά στιγμιότυπα από ιστορικούς αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Προσφέρει πλήθος αγορών σε παιχνίδια NBA, αλλά και στα τελευταία 60 δευτερόλεπτα των αγώνων.

Το «Basketball» της Playtech προσφέρει αγώνες ανά 4 λεπτά με τη συναρπαστική μετάδοση του Ρήγα Δάρδαλη.

Επίσης, η Playtech προσφέρει εντυπωσιακά παιχνίδια και για άλλα εικονικά αθλήματα όπως τένις, ιπποδρομίες, κυνοδρομίες κ.ά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK