Volterra Α.Ε. και Απόλλων Πόντου ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας

Η Volterra Α.Ε θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων που αντλεί τις ρίζες του από τον Πόντο, τον Απόλλωνα.

Volterra Α.Ε. και Απόλλων Πόντου ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας

Η Volterra Α.Ε. μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου ΑΒΑΞ ΑΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα της λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, θα στηρίξει και θα ενισχύσει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ένα εκ των πλέον ιστορικών αθλητικών σωματείων που αντλεί τις ρίζες του από τον Πόντο, τον Απόλλωνα Πόντου, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επίσημου χορηγού.

Η υποστήριξη στον Απόλλωνα Πόντου θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας της Volterra, η οποία είναι, να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της στην ανάδειξη του Ελληνικού αθλητισμού. Ο Απόλλων, που μετρά σχεδόν 100 χρόνια από την ίδρυση του έχει θέσει ως απώτερο σκοπό του, με την τεράστια δυναμική και ποδοσφαιρική κληρονομιά που διαθέτει, να συμμετάσχει και να διακριθεί εκ’ νέου στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό, αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας, την Super League. Η χορηγία της Volterra στον Απόλλωνα Πόντου, όχι μόνο μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στην ίδια την εταιρεία με στόχο να συνδέσει το όνομά της με τις διακρίσεις και την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου, δήλωσε: “Η ομάδα μας υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά και τιμή την Volterra ως επίσημο χορηγό της προσπάθειάς μας στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι, δε, σημαντικό για εμάς ότι αποτελεί μια απόλυτα αξιόπιστη κι επιτυχημένη εταιρεία στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας, παράμετρος που διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο για την συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογό μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK