Νέα δεδομένα στο Survivor: Ο παίκτης που μετακομίζει από τους "Διάσημους" στους "Μαχητές"

Διαφορετικό απ' ότι έχουμε συνηθίσει ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας (3/4) στο Survivor, αφού οι "Διάσημοι" κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη που θα ήθελαν να στείλουν στην αντίπαλη ομάδα. Νέα δεδομένα στο δημοφιλές παιχνίδι καθώς οι ισορροπίες αλλάζουν.

Νέα δεδομένα στο Survivor: Ο παίκτης που μετακομίζει από τους "Διάσημους" στους "Μαχητές"

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο ήταν αυτός της Δευτέρας (3/4) στο Survivor. Κι αυτό γιατί μετά από το τροχαίο των "Μαχητών" η παραγωγή άλλαξε τα σχέδιά της και δεν είδαμε την τυπική δοκιμασία ασυλίας, αλλά ένα αγώνισμα επάθλου.

Βέβαια για να... γλυκάνει τους παίκτες (κυριολεκτικά) έβαλε σαν έπαθλο ψωμί με μερέντα! Τι καλύτερο; Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, αλλά οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-5.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Νησιού, όπου αντί για τον παίκτη που θα αποχωρήσει, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον συμπαίκτη τους που θα μετακομίσει στην αντίπαλη ομάδα προκειμένου να ισορροπήσει η κατάσταση.

Μην ξεχνάμε ότι μετά το τροχαίο η Ειρήνη Κολιδά πήρε το δρόμο του γυρισμού για την Ελλάδα, ενώ ο Μάριος-Πρίαμος παραμένει ακόμη στο νοσοκομείο.

Στην ψηφοφορία που είχε μεγάλο ενδιαφέρον τελικά οι Διάσημοι αποφάσισαν να στείλουν στους Μαχητές τον Γιάννη Σπαλιάρα! Και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε και η... πρόβλεψη του Άρη Σοϊλέδη που όντως κάτι ήξερε!

Νέα δεδομένα στο Survivor: Ο παίκτης που μετακομίζει από τους "Διάσημους" στους "Μαχητές"

ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ

4 Γιάννης Σπαλιάρας

2 Ειρήνη Παπαδοπούλου

2 Λάουρα Νάργες

1 Στέλιος Χανταμπάκης

Νέα δεδομένα λοιπόν στο Survivor και μένει να δούμε πώς θα προσαρμοστεί ο Γιάννης Σπαλιάρας στην ομάδα των "Μαχητών". Πάντως για μία εβδομάδα θα έχει ασυλία σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK