Ο αμίμητος σόλο πανηγυρισμός του Κλοπ!

Η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στην πρεμιέρα απέναντι στην Γουέστ Χαμ και ο Σαντιό Μανέ επέτρεψε στον Κλοπ να θέσει υποψηφιότητα από νωρίς για τον πανηγυρισμό της χρονιάς. Απλά απολαυστικός (VIDEOS)!

Ο αμίμητος σόλο πανηγυρισμός του Κλοπ!
© SKY SPORTS

Στην αρχή υπήρχε σίγουρα άγχος φορτωμένο στις πλάτες των παικτών της από τη στιγμή που φέτος οι προσδοκίες των οπαδών είναι πολύ μεγάλες, παρόλα αυτά η Λίβερπουλ όχι μόνο ανταποκρίθηκε στην πίεση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της αλλά προσέφερε και θέαμα, σκορπίζοντας με 4-0 την Γουέστ Χαμ.

Μέχρι βέβαια και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τα πράγματα ήταν ακόμα ρευστά με το σκορ στο 1-0 από το γκολ του Σαλάχ στο 19' και χρειάστηκε να αναλάβει δράση ο Σαντιό Μανέ για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο αμίμητος σόλο πανηγυρισμός του Κλοπ!
© SKY SPORTS

Ήταν το δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν και νίκησε τον Φαμπιάνσκι με κοντινό πλασέ γράφοντας το 2-0, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ανακουφίζεται από την εξέλιξη του αγώνα και να το πανηγυρίζει με έναν τρόπο που δεν έχει προηγούμενο.

Δείτε τον σόλο πανηγυρισμό του Γερμανού που έχει γίνει ήδη θέμα συζήτησης στο Νησί μέσω των social media που προσπαθούν να τον ερμηνεύσουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK