Ο Αμρ Ουάρντα έγινε... Μουζουράκης!

Ήταν δυνατόν μετά την αμίμητη εκτέλεση του “βρε μελαχρινάκι”, ο Αμρ Ουάρντα να μην... ερωτευτεί με το τραγούδι; Τόσο εκτιμήθηκε το “ταλέντο” του Αιγύπτιου που τον... πήραν στο “The Voice” (PHOTO).

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε... Μουζουράκης!

Ο Αμρ Ουάρντα, λίγο πριν το Μουντιάλ κι αφού ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο, είπε να ξεκουραστεί λίγο κάνοντας ένα ταξίδι μέχρι τον Λίβανο.

Ο άσος των Περιστεριωτών (δανεικός από τον ΠΑΟΚ), βρέθηκε στη Βηρυτό και απόλαυσε τις κενές ημέρες σ' ένα κορυφαίο ξενοδοχείο της πόλης...

Εκτός απ' αυτό, όμως, ένα από τα... ανεβάσματα φωτογραφιών του νεαρού σταρ μας έκανε να γουρλώσουμε τα μάτια! Πού τον είδαμε; Να κάθεται στη θέση του κριτή του “The Voice” της χώρας, σ' ένα σόου που στον Λίβανο συγκεντρώνει πάνω από 80% τηλεθέαση!

Λέτε το “βρε μελαχρινάκι” να του έδωσε τη θέση του κριτή στην τηλεοπτική παραγωγή; Όχι! Ο Ουάρντα ήταν καλεσμένος στο σόου, κι αφού καθόταν στις πρώτες θέσεις, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στις μεγάλες κόκκινες καρέκλες των κριτών ωσάν νέος... Πάνος Μουζουράκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK