Ο Αντριάνο στο κρεβάτι με τη νέα του σύντροφο!

Ο Αντριάνο παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και μία διετία όμως συνεχίζει να απασχολεί τα μίντια χάρη στις κατακτήσεις που έχει όσον αφορά στον γυναικείο πληθυσμό (PHOTO).

Ο Αντριάνο στο κρεβάτι με τη νέα του σύντροφο!

Μετά από μία καριέρα όπου έζησε τα πάντα, από τίτλους και αποθέωση μέχρι αποτυχίες και απαξίωση, ο Αντριάνο έχει βρεθεί αρκετά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και δύο χρόνια καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Παρόλα αυτά δεν παύει να γίνεται συχνά θέμα των μίντια σε όλο τον κόσμο και αυτό γίνεται χάρη στα εξωγηπεδικά "κατορθώματά" του, με πιο συχνό τις αρκετές εντυπωσιακές υπάρξεις που τον συνοδεύουν.

Το ίδιο συνέβη και τώρα, με τον "Αυτοκράτορα" να ανεβάζει φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram όπου είναι ξαπλωμένος με μία νεαρή γυναίκα (η οποία έχει πάρει μάλιστα σκανδαλιάρικη πόζα), κάνοντας άπαντες να αναρωτιούνται ποιά είναι η τελευταία του "κατάκτηση".

Σημειώνεται πάντως ότι λίγες ώρες αργότερα ο Βραζιλιάνος άσος "εγκατέλειψε" την κοπέλα και κοιμήθηκε αγκαλιά με μία σκυλίτσα προσφέροντας μία ακόμα εντυπωσιακή φωτό στους φανς του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK